Novosti

Gordana iz 'Braka na prvu' i dalje je bliska s Milanom: 'Mužiću moj, sretan ti rođendan od srca!'

Gordana i Milan bili su najstariji par u 'Braku na prvu' i najbolje su se slagali

RTL.hr
02.11.2020 11:39

Gordana Gašparić Vrbljanin i Milan Tokić upoznali su se i 'vjenčali' u showu ' Brak na prvu ', a i danas njeguju blizak i lijep odnos. Druže se, često se čuju, a gospođa Gordana svom je suprugu iz showa poželjela sreću povodom rođendana.

"Dragi Milane, 'mužiću moj', sretan ti rođendan od srca", napisala je Gordana na Facebooku, uz fotografiju s njihova vjenčanja u showu.

Gordana i Milan

Gordana i Milan bili su najstariji par u 'Braku na prvu', i najbolje su se slagali. Iako su različiti pa su imali nesuglasica oko, primjerice, buđenja i provođenja vremena u prirodi, oboje su sretni što su se upoznali i ostali su vrlo bliski.To nije promijenila ni Gordanina selidba. Naime, Zagrepčanka se preselila u Varaždinske Toplice.

"Dosta mi je grada. Prodala sam stan u Zagrebu i odselila se u prirodu. Imam krasan vrt, roštilj... Prekrasno je. Bazeni su mi jako blizu, što jako volim. Varaždin je blizu, to je prelijep grad", ispričala je oduševljeno Gordana te dodala kako će se nastaviti družiti s Milanom.

"Mi smo u dobrom odnosu i i dalje ćemo se viđati. Dolazit će k meni kao i dosad, uvijek je dobrodošao. Mi smo jako bliski", rekla je Gordana za RTL.HR.