Novosti

Gospodin Savršeni objavio fotku s tatom: 'Reci cu vam nesto sto mi caca ponavlja od rođenja'

Mijo Matić napisao je tekst u kojem je opisao svoj odnos s ocem...

RTL.hr
18.02.2021 14:30

Mijo Matić , Gospodin Savršeni druge sezone popularnog showa, na svom je Instagramu napisao tekst koji je posvetio ocu te otkrio kakav odnos imaju.

Tekst prenosimo u cijelosti:

"Reci cu vam nesto sto mi cacaponavlja od rođenja osim da me rodio/stvorio/napravio i ostala podbadanja bez kojih moj zivot ne bi bio zanimljiv.

"Prvo sine bude ovako: kad si mali, govoris moj tata je najbolji na svijetu. Onda bude faza moj tata je najgori na svijetu. I onda dođe tako je govorio moj tata."

Uvijek samo se natjecali; bilo to u nogometu, obaranju na ruku, skoku u vodu, u dalj, tko ce dulje dah zadrzati, Čovjece, ne ljuti se, gađanje iz zracnice, pojest, popit, ma samo reci i eto ga...

Smijeha nije falilo, a bome ni podbadanja. Popustanje nije dozvoljeno.

Podsvjesno mi je ćaća(iz milja) bio u glavi. Prije jedno pet god sam tu borbu "shvatio"/"prepoznao" u svojoj glavi, a on nije imao pojma kao ni ja do tad.

Htio sam da se ponosi sa mnom, a opet sam htio biti slobodan i svoj.

Pa tako istrazujes i ispitujes zivot na svoj nacin kako bi dobio neke odgovore koji te "muce" preko svoje "grbace".

Usput bude padova i uspona od nogometne karijere, prvaka u bodybuildingu (fitness kategoriji), vatrogastva, prekida faksa na 3. godini, show "Gospodin Savrseni", ljubavi raznih, prekida itd...

Sve u svemu, slozimo se kako nije lako biti roditelj, a ni dijete da bi on meni na sve to rekao uz malu stanku nakon zakljucka i tisine: "Ja sam sebi svog napravio bas kako sam htio, aj ti ako mos bolje."