Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Što je Božić bez filma 'Sam u kući'?

Gotovo 700 tisuća gledatelja uz omiljeni božićni klasik!

Film ‘Sam u kući’ i ove je godine privukao Hrvate pred male ekrane – i to više nego posljednjih pet godina!

Image
Press/ 27.12.2017. u 15:07
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Snalažljivi klinac Kevin McCallister, kojeg su roditelji ostavili samog tijekom božićnih blagdana, još jednom je potukao TV konkurenciju. Da se gledatelji nikako ne mogu zasititi ovog bezvremenskog filmskog klasika, dokazuju i podaci o gledanosti.

Na sam Badnjak, u nedjelju 24. prosinca, najnapetije trenutke filma „Sam u kući“ u kojima Kevin spašava živu glavu od beskompromisnih lopova pratilo je gotovo 700 tisuća gledatelja. Prvi dio ove uspješne filmske franšize i ovaj je put ostvario odlične rezultate: prosječni udio u gledanosti iznosio je impresivnih 43,2% (gledanost 15,1%) u ciljnoj skupini 18-49 godina, što je najbolji rezultat u posljednjih pet godina!

I rezultati gledanosti u totalu populacije pokazuju odlične brojke: isti je film ostvario gledanost od 14,6% (31,3% SHR) i time službeno postao najgledaniji format dana na sve tri nacionalne televizije, ali i najgledaniji film u posljednjem mjesecu ove godine!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vratila se na to mjesto

Voditeljica emisije 'Ljubav je na selu' o nesreći koja joj je promijenila život: 'Suočavam se s demonima i strahovima...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba