Novosti

Gotovo pola milijuna gledatelja bilo je uz RTL u trenutku emitiranja 'CBS predstavlja Oprah s Meghan i...

Specijal 'CBS PREDSTAVLJA OPRAH S MEGHAN I HARRYJEM', intiman intervju Opre Winfrey s princem Harryjem i Meghan, vojvodom i vojvotkinjom od Sussexa, u ponedjeljak navečer prikazan je na programu RTL-a, a ako ste ga propustili, još ga stignete pogledati!

RTL.hr
09.03.2021 13:00
Pročitajte još
Nekoliko sati nakon intervjua o kojem bruji cijeli svijet, objavljena nikad viđena fotka Meghan i Harryja

Oprah jesMeghan, vojvotkinjom od Sussexa, posve iskreno razgovaralao svemu; od njezina ulaska u kraljevsku obitelj, braka, majčinstva, dobrotvornog rada do toga kako podnosi život pod intenzivnim pritiskom javnosti.

Kasnije im se pridružioprinc Harry s kojim je razgovaralao njihovu preseljenju u SAD i njihovim nadanjima i snovima o proširenju obitelji.

Specijal je bio najgledaniji format emitiran na nacionalnim televizijama sa 27,7 udjela u gledanosti u ciljnoj skupini 18-49dok je ukupnoj populaciji format u prosjeku gledalo više od 400 tisuća ljudi!

Najgledaniji trenutak, s gotovo pola milijuna gledatelja (483 tisuće), bio je u trenutku kad je Meghan Markle otkrila Opri kako je razmišljala o tome da više ne želi živjeti, a interes za intervjuom godine koji je uzdrmao kraljevsku obitelj nastavlja se i danas, stoga ga možete potpuno besplatno pogledati i na našoj platformi RTLplay!

Pročitajte još
VIDEO Dok Meghan nije bilo ni na vidiku: Ovako je princ Harry tulumario na Hvaru prije 10 godina

Specijal je radila producentska kućaHarpo Productions, izvršni su producentiTerry WoodiTara Montgomery, suizvršni producentBrian Piotrowicz, a međunarodno ga je distribuirao ViacomCBS Global Distribution Group.

Specijal koji je prikazan u programu RTL-a u ponedjeljak navečer još uvijek možete pogledati na RTLplayju sasvim besplatno, OVDJE !