Novosti

Lijepa vijest! Gurka iz 'Života na vagi' i supruga čekaju drugo dijete: 'Želim da bude curica'

Gurka je prvog sina dobio nedugo nakon završetka četvrte sezone showa

RTL.hr
12.11.2020 14:45

Vladimir Gurka , natjecatelj četvrte sezone showa ' Život na vagi ', na Instagramu je objavio sretnu vijest - dobit će još jedno dijete!

"Ne znamo još spol djeteta, trudna je 7 - 8 tjedana i oduševljeni smo. Ja želim da bude curica. Zdravlje mi je odlično, treniram koliko stignem, ali uvijek može i treba bolje. Nova bebica će mi biti još veća motivacija da nastavim, a i trenirat ćudok ih budem lovio kad malo narastu", rekao je Gurka za RTL.HR.

Vladimir Gurka, UZV

Zagrepčanin već ima sina, kojeg je njegova supruga Antonija nosila kada je Gurka snimao emisiju. Iako mu je teško padalo što nije sa svojom suprugom tijekom trudnoće, Vladimira je upravo dolazak djeteta motivirao da smršavi i promijeni način života.

"Nije lagano biti odvojen od obitelji, ali svejedno treba stisnuti zube", rekao je Gurka u emisiji kada je dobio sliku ultrazvuka."Ja se iskreno nadam da nisu pogriješili na ultrazvuku, da će biti sin. Ja se veselim, samo da bude sve ok s njima", rekao je tada Vladimir te počeo plakati.

No nije odustajao od borbe s kilogramima pa je u showu skinuo 44,1 kilogram, čime je početnu masuod180,6 kilograma smanjio za 24,4 posto.

Nakon showa, Gurka se vratio sportu, koji je oduvijek volio, a na svijet je došao i njegov sin.

"Vratio sam se sportu, ponovno sam stao na klizaljke i vratio sam se igrati hokej na ledu", rekao je Gurka nakon showa te zaključio: "Mogu reći da ću biti dobar uzor svom djetetu i da je ovaj show za mene napravio samo pozitivno."

Vladimir Gurka