Novosti

'Guštan... s Pažaninom': Kako će se Zorica Kondža i Joško Banov snaći u kužini omiljenog TV chefa?

U ovotjednoj emisiji Guštan... s Pažaninom" Ivanu Pažaninu u goste će doći velika imena hrvatske estrade, Zorica Kondža i Joško Banov.

RTL
25.03.2021 09:00

Supružnicima će splitski chef pripremati školjke na buzaru i gulaš od hobotnice.

Ivan će tijekom pripreme gulaša objasniti koja je razlika između bijelog i crvenog luka te koji koristiti za koje jelo, a otkrit će i u koje zamke možete upasti prilikom pripreme morskih plodova.

gustan... s pazaninom

Koja je pozadina priče o stavljanju plutenog čepa kad se kuha hobotnica? Na to pitanje odgovor ne zna ni Pažanin, ali taj kulinarski mit oduvijek prakticira.

Zorica i Joško otkrit će svoje kulinarske favorite, a pjevačica će se prisjetiti i nesporazuma s imenima školjki koji je doživjela u Dubrovniku.

Tri, dva, jedan - kuhaj, osma sezona

A kako je Dubrovnik povezao Pažanina sa supružnicima Zoricom i Joškom i što je popularnog glazbenika oduševilo kod chefa, doznajte u četvrtoj epizodi Guštan... s Pažaninom", koja je od danas dostupna besplatno na online platformi RTLplay.