Play ponuda
Play ponuda
večeras u 20 sati na RTL2

Guy je toliki luzer da pobijediti može jedino klince, ali i u tome jako uživa

Zabavite se večeras uz komediju 'Ružne riječi' o nevjerojatno nemoralnom liku koji će dobiti pouku života

Image
RTL.TV/ 16.11.2019. u 15:01
Play ponuda

Četrdesetogodišnji Guy Trilby (Jason Bateman) pronađe rupu u pravilima natjecanja u sricanju, koje kaže je sudjelovanje dozvoljeno i onima koji nisu završili srednju školu, što je njegov slučaj. Trilby se prijavi i pobijedi u regionalnom izazovu, ali se usput posvađa s roditeljima i voditeljima. Iduća stanica je državno natjecanje, a tamo ga prati Jenny Widgeon (Kathryn Hahn), prilično nepoznata novinarka, koja se nada da ovaj slučaj skriva zanimljivu priču.

Na letu prema novom natjecanju Guy susreće desetogodišnjaka Chaitanyja Chopra (Rohan Chand), koji se također natječe te se uporno želi sprijateljiti s njime. Pri dolasku u Los Angeles, Guy upoznaje ravnateljicu natjecanja, dr. Bernice Deagan (Allison Janney), koja ga, ljutita što se uopće prijavio, zajedno s novinarkom smješta u jeftin hotel.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjA1OTc2MTMzOV5BMl5BanBnXkFtZTgwMzUyNzMyMTE@._V1_SX1777_CR0,0,1777,752_AL_.jpg

Redateljski prvijenac Jasona Batemana u kojem je holivudski glumac dokazao kako može biti i smiješno nemoralan te time podario jednu od svojih najboljih predstava ikada. Uz Batemana u filmu glume i Kathryn HahnAllison Janney te mladi Rohan Chand, kojeg smo u naslovnoj ulozi gledali u kinohitu Andyja Serkisa - 'Mowgli'.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjE2NDc3NzQ5MF5BMl5BanBnXkFtZTgwMTg1NTgwMTE@._V1_SX1777_CR0,0,1777,752_AL_.jpg
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Play ponuda

Više s weba