Novosti

Guy je toliki luzer da pobijediti može jedino klince, ali i u tome jako uživa

Zabavite se večeras uz komediju 'Ružne riječi' o nevjerojatno nemoralnom liku koji će dobiti pouku života

RTL.TV
16.11.2019 15:01

Četrdesetogodišnji Guy Trilby ( Jason Bateman ) pronađe rupu u pravilima natjecanja u sricanju, koje kaže je sudjelovanje dozvoljeno i onima koji nisu završili srednju školu, što je njegov slučaj. Trilby se prijavi i pobijedi u regionalnom izazovu, ali se usput posvađa s roditeljima i voditeljima. Iduća stanica je državno natjecanje, a tamo ga prati Jenny Widgeon ( Kathryn Hahn ), prilično nepoznata novinarka, koja se nada da ovaj slučaj skriva zanimljivu priču.

Na letu prema novom natjecanju Guy susreće desetogodišnjaka Chaitanyja Chopra ( Rohan Chand ), koji se također natječe te se uporno želi sprijateljiti s njime.Pri dolasku u Los Angeles, Guy upoznaje ravnateljicu natjecanja, dr. Bernice Deagan ( Allison Janney ), koja ga, ljutita što se uopće prijavio, zajedno s novinarkom smješta u jeftin hotel.

Redateljski prvijenac Jasona Batemana u kojem je holivudski glumac dokazao kako može biti i smiješno nemoralan te time podario jednu od svojih najboljih predstava ikada. Uz Batemana u filmu glume i Kathryn Hahn , Allison Janney te mladi Rohan Chand , kojeg smou naslovnoj ulozigledali ukinohitu Andyja Serkisa - 'Mowgli' .