Novosti

Hana još nije gotova s promjenama: Nakon grudi, kose i tetovaža, na red je došao ovaj dio tijela

Reality zvijezda i dalje mijenja izgled, a sada su na red došle obrve

RTL TV
29.08.2019 13:00

Hana Rodić još radi na svojoj fizičkoj transformaciji pa je nakon broja grudnjaka, tetovaža na tijelu, boje kose i trepavica promijenila i izgled svojih obrva. O tome je obavijestila svoje pratitelje na Instagramu, gdje im je pokazala rezultat tretmana na koji je otišla.

Riječ je o takozvanim puder obrvama. To je tehnikatijekom kojese pomoću sitnih iglica u gornji sloj kože utiskuju pigmenti boje te takokoža ostaje trajno pigmentirana.

Hana Rodić obrve

Je li reality zvijezda koja je postala poznata nakon što je osvojila srce prvog hrvatskog Gospodina Savršenogsada napokon zadovoljna svojim izgledom ili će još štogod promijeniti na svom izgledu, pokazat će vrijeme, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama, njenim se pratiteljima sviđaju promjene koje je učinila.

A novu sezonu showa 'Gospodin Savršeni' gledajte od9. rujna od 20 sati na RTL-u. Svoj omiljeni show moći ćete pratitiod ponedjeljka do četvrtkau tom terminu, a ako slučajno propustite koju epizodu, možete je naknadno bilo kad i bilo gdje pogledati na RTL-u!