Novosti

Hana se oglasila na Instagramu, hvali se lijepom frizurom: 'Dugo se nismo vidjeli...'

Hana je pozirala odjevena u traper, a čini se kako na sebi ima Goranovu jaknu

RTL.hr
02.11.2020 20:00

Hana Rodić , Zagrepčanka koja je nakon pojavljivanja u showu ' Gospodin Savršeni ' stekla status reality zvijezde, koji je zatim potvrdila sudjelovanjem u showovima ' Superpar ', ' Jana Make Up Queen ', a zatim i u inozemstvu pojavljivanjem u srpskom showu 'Zadruga', na radost svojih obožavatelja oglasila se na Instagramu.

"Nismo se dugo vidjeli", napisala je Hana,odjevena u traper, a čini se kako na sebi ima Goranovu jaknu. U hashtagovima se pohvalila kako je zadovoljna svojom frizurom.

Hana često zapostavlja društvene mreže, no s obzirom na to kako se prije tjedan dana vratila u Berlin u zagrljaj dečkaGorana Jurenca, čije je srce osvojila u prvoj sezoni 'Gospodina Savršenog', pratitelji će joj zasigurno oprostiti. Golupčići se nisu vidjeli nekoliko tjedana kada je Hana napokon otišla u Zagreb, nakon što je nekoliko mjeseci provela s Goranom u Berlinu bez posjećivanja Hrvatske. Naime, to joj je bilo onemogućeno zbog pandemije koronavirusa. Nakon toga je otišla u 'Zadrugu', a kada se vratila u Berlin, golupčići su slavili drugu godišnjicu veze.