Novosti

Hande demantirala glasine: 'Nisam u vezi. Kerem je samo moj bivši dečko!'

Lijepu Hande gledajte u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici

RTL.hr
14.11.2022 16:30

Hande Ercel i Kerem Bursin, koji u seriji 'Miriše na ljubav' utjelovljuju Edu i Serkana, jedni su od najpopularnijih mladih glumica u posljednje vrijeme i to ne samo kod nas već i na svjetskoj razini.

Svi obožavatelji su se razniježili kad su svoju vezu u stvarnom životu potvrdili prošle godine objavivši fotografije sa zajedničkog ljetovanja na Maldivima. No, ubrzo nakon toga rastužili su sve, objavom kako njih svoje više nisu u romantičnoj vezi.

Prije tri tjedna medije i društvene mreže preplavile su fotografije na kojima se vidi kako Hande i Kerem zajedno posjećuju kafić i mnogi su njihovi presretni obožavatelji zaključili kako su vjerojatno opet zajedno. Tada su svi Keremovu izjavu protumačili kao da su zgodni glumci svojoj vezi ipak dali još jednu priliku.

Pročitajte još
Kerem i Hande viđeni su na kavi, jesu li opet zajedno?!

Novinar portala tv100.com dočekao je Hande ispred zgrade u kojoj je imala poslovni sastanak vezan za novi projekt i nakon kratkog razgovora pitao ono što sve zanima: "Jeste li vi i Kerem Bursin opet u vezi?"

Na žalost mnogih, Hande je demantirala te glasine:

"Nisam u vezi i Kerem je samo moj bivši dečko."

Novinar nije odustajao: "Ali medijima su odjeknule vaše fotografije na kojima ste zajedno," na što mu je lijepa Hande odgovorila:

"Znam, no mi smo samo prijatelji, pa i vi odete sa svojim prijateljima na kavu. Sve je u redu i to je jedino što vam o tome sada mogu ispričati."

Hande Ercel tv100 YT

Kerema i Hande gledajte u seriji 'Miriše na ljubav' od ponedjeljka do petka u 17:10 na RTL-u, a reprize epizoda gledajte u 21:50 na Kockici.