Novosti

Hoće li im otkriti tko je ona ili će nastaviti glumiti i objaviti članak?

Još jedan odlično ocijenjen Hallmarkov film, Snježna mladenka" romantična je komedija, obiteljski božićni film, idealan za gledanje u ovo predbožićno vrijeme!

Press
26.11.2017 09:07

Koliko daleko ste spremni ići da dobijete priču?

Greta Kaine (Katrina Law) uvijek je u potrazi za dobrim tračem. Njezin posao kao novinarke tabloida jest otkrivanje sočnih" priča o bogatima i poznatima pa kada dozna da će jedan od sinova senatora Tannenhilla zaprositi djevojku u vrijeme Božića, Greta kreće na novi zadatak. Istovremeno, njezin glavni rival Wes (Tom Lenk) doznao je istu priču pa onaj tko je isporuči prvi dobiva prestižno mjesto urednika on-line izdanja magazina. No kada Greta upozna i približi se obitelji Tannehill, iznenadi se kako su oni srdačni i dobri ljudi te se nađe u nedoumici, hoće li im otkriti tko je ona doista ili će nastaviti svoju glumu i objaviti članak?

Još jedan odlično ocijenjen Hallmarkov film Snježna mladenka", romantična je komedija, obiteljski božićnifilm, duhovit, zabavan i dirljiv u isto vrijeme, svakako idealanodabir u ovo predbožićno vrijeme, ali i za bilo koje vrijeme godinejer se radi o doista finom TV ostvarenju. Atraktivni glumci(Katrina Law, Patricia Richardson, Jordan Belfi), lijepi kostimi ilokacije, kao i dobar scenarij pun obrata, garantiraju vam praviužitak gledanja.

Zabavnu obiteljsku komediju "Snježna kraljica" pogledajtedanas u 11:45 na RTL Kockici!

Snježna mladenka