Novosti

Hrvatsku glumicu studenti obožavaju, a uskoro počinje glumiti u čak dva nova filma!

Hrvatska glumica Leona Paraminski uči i priprema studente za glumu ispred kamera, a nedavno je i sama dobila dvije uloge u holivudskim filmovima.

Press
24.10.2017 11:52

Leona radi na City Collegeu i dok podučava studente glumi, paralelno se priprema za uloge u filmovima.

Mlada, talentirana glumica uči studente kako se ponašati i glumiti ispred kamera, što se uvelike razlikuje od kazališne glume. Njezini studenti provode vrijeme na setovima snimajući kratke filmske scene, a ona im pomaže i upućuje im konstruktivnu kritiku.

Leona Paraminski, Budva na pjeni od mora

Leona je rekla da dok gleda i sa studentima analazira njihove greške, paralelno uči i o sebi te na taj način poboljšava sebe i svoj rad. "Pokušavam ih puno toga naučiti, ali isto tako i ja puno učim od njih", rekla je Leona . Također, želi da se studenti osjećaju sigurno i da budu pozitvni. "Sretni smo što možemo učiti od Leone", samo su neki od komentara studenata.

Hrvatska glumica poznata je po ulozi u filmu "Winter in Rio" za koju je osvojila i nagradu za najbolju glumicu na filmskom festival u Puli 2002. godine.

"Snimanje u Americi slično je kao i u Hrvatskoj . Ipak, holivudska produkcija ima puno veći budžet, a jako je težak i engleski, pogotvo savršeni američki naglasak", prokomentirala je glumica.

Za mladu Leonu nema odmora. Dobila je glavne uloge u filmovima " Interference " i " 8 Winds ". Filmovi će premijerno biti prikazani sljedeće godine.

Našu talentiranu glumicu gledajte svaki dan u 19:05 na RTL Passionu u dramskoj seriji "Budva na pjeni od mora".