Novosti

Hrvoje iz 'Zvijezda' postao je otac: 'Ovo je najsretniji i najemotivniji dan moga života'

Roker iz 'Zvijezda' dirljivom je objavom dao do znanja da je dobio sina. I beba i majka su, hvali se Hrvoje, super

RTL.hr
07.08.2019 16:55

Hrvoje Krištofić , profesor glazbenog iz Čakovca kojeg su gledatelji upoznali u showu 'Zvijezde', postao je otac. Jedan od omiljenih rokera koji su prošli kroz 'Zvijezde' sretnu vijest je podijelio na svom Facebooku, gdje je otkrio i ime mališana kojeg je prije nekoliko dana rodila Hrvojeva supruga Marta .

"Ja već šest dana objavljujem ovu fotku u nadi da ću smisliti što napisati u opis.

Kroz glavu mi je prošlo na tisuće različitih slika, riječi, poruka. Iako sam najčešće vješt sa slovima, ovaj put ih ne znam poredati pravim redoslijedom. Taj vodopad emocija i osjećaja pod kojim sam se našao 29.7., jednostavno je neopisiv. Na sekundu te ta snaga potisne pod vodu, a već sljedeću letiš zrakom, ko u nekom velikom zabavnom parku. Izmučeni (neki više, neki manje) i sretni zakoračili smo u novo poglavlje naše ljubavi.

Zapravo, samo želim reći da je ovo najsretniji i najemotivniji dan moga života!!
I za kraj, završit ću u rimi jer to je moj prvi sin, Benjamin !" napisao je Hrvoje na društvenoj mreži uz fotografiju sebe, supruge i sinčića.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ponosni tata je objavio još jednu fotografiju iz rodilišta na kojoj drži malenoga, a uz koju se našalio, napisavši: "Benjamine, ja sam tvoj otac".

Porod je prošao u redu, rekao je Hrvoje za RTL TV .

"Sve je bilo super. I mama i bebač su dobro. Odlično se snalazimo. Imali smo nekoliko neprospavanih noći, ali sada je sve super", rekao je glazbenik. Otkrio je i kako je maleni dobio ime.

"Riječ je o internoj zezanciji između mene i supruge. U nekom filmu, ne sjećam se kojem, se spominjao mali Benji. To nam je ušlo u uho i kada smo saznali da ćemo dobiti sina, odlučili smo mu dati ime Benjamin", ispričao je Hrvoje.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Osim što je postao roditelj, Hrvoju je burno i na glazbenom planu. Krajem godine planira objaviti samostalni singl, ali i singl sa svojim bendom Genova .