Novosti

Hrvoje Rupčić izgubio pamćenje na mjesec dana, a Sergej Trifunović obožavao da ga udara struja

Raspoloženi natjecatelji ponovno su podijelili različite bizarne priče, ali i besramno lagali

RTL.hr
11.03.2022 22:15

U večerašnjoj epizodi zabavnog showa 'Ma lažeš!' kapetan Jan Kerekeš ugostio je glumicu Ninu Violić te glazbenika i putopisca Hrvoja Rupčića . U timu Luke Bulića zaigrali su glazbenik Marko Lasić Nered te glumac Sergej Trifunović .

Neredova priča o neugodnom WC-iskustvu u jednom klubu u New Yorku nije baš impresionirala protivnike pa su odlučili kako je riječ o laži.

''Naravno da je istina'', obavijestio ih je Nered i svom timu donio prvi bod.

Ma lažeš!


Nina otvarala boce zubima?

''Puknuo mi je zub nakon što sam zubima otvorila deset pivskih boca'', čitala je svoju tvrdnju iduća Nina, pokušavši uvjeriti protivnike kako je upravo zbog tog neobičnog ''hobija' bila popularna u društvu.

Iako je glumica protivnicima do najsitnijeg detalja sve pokušala opisati, pa čak i demonstrirati, oni su ipak bili uvjereni da laže, a ona im je to na kraju i potvrdila.

Ma lažeš!

Sergej je čitao sljedeći: ''Kad sam bio mlađi, sviđalo mi se da me udara struja''.

''Prikopčavao bih se na razne struje... U školi, kod kuće... Penjao sam se na bandere. Struja me udarila na milijun mjesta'', prepričavao je protivnicima.

''Ma laže'', bili su uvjereni Janovi, a Sergej im je potvrdio kako govori istinu i treći bod donio svojoj ekipi.

Ma lažeš! - Hrvoje Rupčić

''Ovo je figurica iz vudu-inicijacije u kojoj sam sudjelovao'', pročitao je Hrvoje pa je izvukao ispod stola, izazvavši podsmijeh protivnika.

''To je bilo na Kubi. Na inicijaciji oni zapravo odrede koji je tvoj svetac zaštitnik'', kazao je Hrvoje.

Iako su Sergej i Nered bili uvjereni da govori istinu jer im jeponudio previše detalja,Luki je baš to bilo sumnjivo. Kapetan je ipak odlučio kako je riječ o laži, no Hrvoje im je potvrdio kako je inicijaciji uisitnu prisustvovao!

Ma lažeš!


Hrvoje Rupčić o gubitku pamćenja

U studiju se ekipi pridružio tajanstveni gost Đuro , kojeg su prisvajali članovi Janova tim. Nina je tvrdila da se radi o šaptaču u HNK-u koji je jednom prilikom šaptao krivi tekst. Jan je rekao kako je riječ o tatinu prijatelju koji je pod rotirkama njegovu ženu odvezao u rodilište, a Hrvoje je uvjeravao da je Đuro trener full contacta koji je svjedočio njegovu gubitku pamćenja na mjesec dana.

Nakon detaljnog ispitivanja, Sergej je navijao za Janovu priču, no Luka se nije dao smesti pa je glasao kako je riječ o Hrvojevu treneru – i pogodio!

''U srednjoj školi sam trenirao full contact, to je vrsta karatea. Gubitak pamćenja se dogodio na jednom treningu... Nisam primio nokaut nego sam od iscrpljenost pao na glavu, na bradu i pao u nesvijest'', prisjetio se Rupčić .

A tko će već sljedeći tjedan biti najveći lažljivac, ne propustite doznati u petak od 21:30 sati u zabavnom showu 'Ma lažeš!'.