Novosti

Hrvoje Šalković morao glumiti generala usred Gvineje: 'Nismo ništa govorili, samo smo salutirali'

Vrijeme je za raspoložene goste i još paprenije laži u novim epizodama zabavnog showa 'Ma lažeš!'

RTL.hr
22.10.2021 22:15

U timu Jana Kerekeša po prvi put su se našli kazališna i televizijska glumica Ana Begić Tahiri i njezin kolega glumac Luka Petrušić. Kapetan Luka Bulić za ovu je priliku okupio svjetskog putnika, pisca i poduzetnika Hrvoja Šalkovića, ali i već dobro poznatog gosta, glazbenika Davora Gopca.

Prvu laž pročitao je Davor Gobac: ''Bend i ja smo bili poklon zamotani u celofan s mašnom''.

Ma lažeš! - Davor Gobac

Pitanja protivnika su krenula, a Gobac je dodao da su bili svadbeni poklon. ''Svi zajedno smo bili u istom celofanu. Svirali smo u vrtu, došla je policija i prekinula u jednom trenutku taj divni nastup''.

Iako bizarna, Gopčeva priča protivnicima se učinila istinitom, a glazbenik im je to i potvrdio.

''Ovo je hauba koju sam godinama nosila na nastupe'', pročitala je svoju tvdnju Ana Begić Tahiri i gostima pokazala neobičan predmet. Ana je objasnila da je haubu često nosila na gostovanja kako bi prije predstave zadržala očuvanu frizuru. Kako bi provjerio govori li istinu, Luka ju je zamolio da mu demonstrira kako se koristi hauba, a u pomoć joj je priskočio i Jan.

''Vi, glumci, jeste čudan narod, ali ne mogu vjerovati da bi ovo nosila'', Luka je bio na sto muka, no ipak je odlučio povjerovati Ani, koja ga je obavijestila da se radi o čistoj – laži!

Luka Petrušić svoju je priču nadalje podijelio s ekipom. ''Imam razrađen plan u slušaju zombi-apokalipse'', izjavio je glumac pa objasnio kako je igra sa sinom dok su šetali šumom prerasla u kovanje paklenog plana.

''I sad ti postaneš zombi i znaš kamo idem!'' nije se dao smesti Lukaniti podijeliti detalje plana s ostatkom ekipe. Iako su i Gobac i Hrvoje odlučili da je riječ o istini, Luka je odlučio da ih neće poslušati – i bio u pravu!

Ma lažeš! - Luka Petrušić

U sljedećoj rundi u studiju se pridružio tajanstveni gost Ico kojeg je svatko od članova Lukina tima pokušao prisvojiti, no samo je jedna priča istinita.

Gobac je tvrdio da je Ico osoba koja radi najbolju travaricu koju je probao, Luka da je Ico njegov ljuti neprijatelj od kojeg redovito gubi u beli, a Hrvoje je Icu predstavio kao prijatelja s kojim se u Gvineji pretvarao da je hrvatski general.

Nakon žestokog rešetanja, Janov tim odlučio se da istinu govori Hrvoje, a on im je to potvrdio.

''U Gvineji je bio poluvojni udar... Bili smo na putovanju tamo. Vozio nas je neki njihov lokalni čovjek i, da nas prošverca, predstavljao nas je kao generale. Nismo morali ništa govoriti, samo smo salutirali'', ispričao je Hrvoje.

Sljedeću karticu čitao je Luka. ''Jednom sam poznaniku na vjenčanje došao kao gost, a završio kao kum'', izjavio je, a najglasnija u rešetanju bila je Ana Begić.

''On se taj dan i krstio i krizmao i ženio. Čovjek koji mu je trebao biti vjenčani kum se razbolio i nije došao na svadbu. Imao je kuma za krstitke, imao je kuma za krizmu... Morao je sve odraditi u jednom danu da bi se mogao crkveno vjenčati'', opisao je situaciju Luka svojim protivnicima koji su mu odmah povjerovali i pogriješili.

U posljednjoj rundi Lukin tim morao je pogoditi na kojeg se člana Janova tima odnosi pročitana izjava.

''Jednog člana Lukine ekipe su u Švicarskoj naučili cirkusku točku s lažnim lavom', pročitao je Rene.

Luka Petrušić tvrdio je da je bio dijelom dječje predstave, Ana da je riječ bila o psu odjevenom u kostim lava, a Jan da je točka bila dio filmske uloge.

Iako je upravo Jan ponudio najviše detalja, Lukin tim odlučio se da istinu govori Ana Begić, a ona im je to potvrdila, što su oduševljeno proslavili.

Janov tim ipak je odnio pobjednu u prvoj emisiji rezultatom 4:3.

A koji će novi gosti ponuditi svoje nove sočne i neočekivane laži i istine, doznajte već sljedeći petak u 21.30 sati na RTL-u.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.