Novosti

Humoristični Patrick Warburton proslavio se zahvaljujući manjoj ulozi u 'Seinfeldu', a svoj talent...

Patrick Warbuton jedan je od uspješnih glumaca čiji talent možemo prepoznati i u RTL-ovoj humorističnoj seriji Pravila igre", koja nas svaki put nasmije.

RTL.hr
03.03.2021 19:30

Patrick je još prije izjavio kako je njegova majka bila kazališna glumica čije je predstave volio gledati te kako je svojoj majci bio i podrška. Legendarni glumac priznaje kako su mu majčine predstave, ali i gluma Jerryja Lewisa bili inspiracija za njegovo zanimanje.

Warbuton se proslavio zahvaljujući svojoj ulozi u komediji Seinfeld", gdje je glumio Elaineinog dečka, prodavača Saaba. Uz ostale popularne uloge, s vremenom je postao jedan od najpoznatijih televizijskih glumaca.

Njegov talent prepoznali su i televizijski gledatelji RTL-a u humorističnoj seriji Pravila igre", u kojoj glumi glavnog lika Jeffa, koji je u dugogodišnjem braku s Audrey, no njihov je odnos s vremenom postao prijateljski, pri čemu dolazi do razmirica u braku.

Kao i u svakoj njegovoj ulozi, Patrick uspijeva nasmijati gledatelje. Humorističnu seriju Pravila igre" možete gedati u večernjem terminu na RTL2!