Novosti

I Christian Martyn bio je sam u kući!

Nakon Macaulayja Culkina, Alexa D. Linza i Michaela Weinberga, i 12-godišnjem Christianu povjerena je glavna uloga u omiljenom božićnom filmu!

Press
22.11.2017 15:17

Christian Martyn rođen je 23. veljače 2000. godine u Kanadi. Još od najranijeg djetinjstva zanimala ga je gluma. Bio je članom školske dramske grupe, roditelji su ga upisali na tečaj glume, a 2009. godine u Los Angelesu sudjelovao je na dječjem glumačkom natjecanju i osvojio prvu nagradu.

Godine 2012. stigla je ponuda za ulogu dječaka Finna u filmu 'Sam u kući 5',' koji ga je i proslavio, a i sam ističe kako je veliki ljubitelj franšize: 'Gledao sam sve nastavke i obožavam ih. Sam u kući' dugo vremena bio mi je omiljeni film i bio je nevjerojatan osjećaj kad sam saznao da ću glumiti u njemu''.

Sam u kući 5

'To je bilo doista odlično iskustvo jer nikad dotad nisam tumačio glavnu ulogu u nekom filmu. Mislio sam da će mi biti jako teško i da neću moći zapamtiti tekst, no imao sam veliku podršku starijih kolega koji su mi stalno pomagali'', prisjetio se.

Nakon uloge u spomenutoj komediji, Christian je glumio u filmovima poput 'The Christmas Parade'' i 'Breakout'' te u seriji 'Anne with an E'' .

Christian Martyn

Christian, danas 17-godišnjak, i dalje uživa glumeći, no nekoliko je puta istaknuo kako bi se u budućnosti želio okušati i kao scenarist te redatelj.

Film 'Sam u kući 5'' očekuje vas u nedjeljuu 20 sati na RTL-u.