Novosti

'I Mars treba mame': Predivna Disneyjeva priča o ljubavi majke i djeteta

Na Marsu živi sofisticirano društvo čija nadzornica promatrajući Zemljane primijeti majku koja s puno ljubavi odgaja svog sina...

Press
30.12.2018 16:00

Marsovcipročučavajući ljude zaključe kako im jemajčinstvo upravo ono što im je oduvijek trebalo. U međuvremenu, maleni Zemljan Milo u bijesu kaže svojoj majci da bi njegov život bio bolji bez nje i slomi joj srce. Iste noći on se poželi ispričati majci, no vidi da je Marsovci otimaju. Potrči kako bi je spasio, ali završi na drugim kraju svemirskog broda, daleko od nje.


Maleni Milo završit će u marsovskom zatvoru

Simon Wells , redatelj filmova 'Balto' i 'Princa od Egipta' , koji se probio" kao storyboard umjetnik i animator radeći za Zemeckisa još u 80-ima na filmovima 'Tko je smjestio Zeki Rogeru' i 'Povrataku budućnost 2 i 3' ,snimio je ovu odličnu animaciju koja naglašava važnost majki i obitelji na svoj prilično čudan način.

Kroz temu koja se provlači kroz cijelifilm, mi se dobro zabavljamo na Marsu, u impresivnoj Walt Disney animaciji nastaloj prema knjizi Guya Berkeleya Breatheda , dobitnika nagrade Pulitzer.

Disneyjevanimirani film'I Mars treba mame' gledajte u nedjelju u 14.20 na RTL-u.

I Mars treba mame