Play ponuda
Play ponuda
Ariel Winter:

Imala sam 13 godina i svi su htjeli pričati o mojim grudima, a ne o poslu

Zvijezda „Moderne obitelji“ Ariel Winter nedavno se podvrgnula operaciji smanjivanja grudi, a 18-godišnjakinja je progovorila i koliko joj se život nakon tog zahvata promijenio.

Image
Foto: PIXSELL
Press/ 1.3.2016. u 16:26
Play ponuda

U seriji „Moderna obitelj“ znamo je kao inteligentno srednje dijete, ali nije tajna da je Ariel već u ranim tinejdžerskim godinama imala bujno poprsje koje joj je fizički smetalo.

- Imala sam 13 godina, a izgledala sam kao da imam 19. Odjednom ljudi nisu htjeli pričati o mom poslu nego o mom poprsju – kazala je Winter.

Kaže i da joj se život sada promijenio jer odjednom može uživati u jednostavnim stvarima kao što je shopping. Naime, kad god bi prije nešto odjenula to je odmah postajalo preseksi.

- Iako sam primila velik broj kritika, nisam požalila zbog svoje odluke – kaže glumica koju u „Modernoj obitelji - možete gledati od ponedjeljka do petka u 23:45 na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ptica je, a ne leti

12 nevjerojatnih činjenica o pingvinima koje sigurno niste znali: Kraljevski pingvini stvarno svojim partnerima pjevaju duge pjesme, to nije izmislio Hollywood!

Play ponuda

Više s weba