Novosti

IMAO JE DRUGE SNOVE! Znate li o kojem je zanimanju zvijezda serije CSI:Miami maštala u djetinjstvu?

Zvijezda serije CSI: Miami u djetinjstvu je maštao da će postati profesionalni sportaš

RTL.hr
29.11.2022 15:45

Adam Rodriguez, zvijezda serije CSI:Miami , rođen je u New Yorku, kao sin Janet, agentice za prodaju zrakoplovnih karata, i Ramona Rodrigueza, izvršnog direktora Hispanoameričke gospodarske komore Sjedinjenih Država. Pohađao je Clarkstown High School North u New Yorku, a diplomirao je 1993. godine. Iako je danas jedna od najvećih zvijezda kultne serije CSI:Miami, Rodriguez se isprva nadao da će postati profesionalni igrač bejzbola, no nakon ozljede u srednjoj školi posvetio se glumi.

adam rodriguez

Adam se u početku teško nosio sa sportskom ozljedom, a u jednom intervjuu je otkrio kako mu je u djetinjstvu veća želja bila postati profesionalni sportaš, ali ga je život odveo na neku drugu stranu, točnije, kazališnu pozornicu.

Adam Rodriguez

Zbog egzotičnog izgleda vrlo brzo je dobio ponude za reklame, ali i glazbene spotove. Njegov prvi filmski nastup bio je kao statist, a kasnije se pojavio u serijama Brooklyn South, Law & Order, Felicity, Roswell i NYPD Blue. Pojavio se u nizu glazbenih spotova, uključujući spot Jennifer Lopez iz 1999. "If You Had My Love"; "Respect My Conglomerate" Busta Rhymesa; "I Call It Love" Lionela Richieja; Melanie Fiona "It Kills Me"; "Many Men" 50 Centa; i Wisin & Yandel "No Dejemos Que Se Apague".

Ipak, najveću popularnost dobio je zahvaljujući ulozi u jednoj od najpopularnijih kriminalističkih serija koju možete gledati svakim radnim danom u večernjim satima na RTL Televiziji.