Novosti

Ines Petrić tijekom izolacije usavršava kulinarsko umijeće: 'Spremam se za Pažanina'

Ines je izolaciju iskoristila za renovaciju stana i poboljšanje svojih kulinarskih sposobnosti

RTL.hr
31.03.2020 15:00

U vrijeme izolacije, jedna od najpoznatijih kandidatkinja 'Ljubav je na selu', Ines Petrić otkrila je da joj u izolaciji nikada nije dosadno. Zagrepčanka provodi vrijeme kod kuće renovirajući stan, ali uz to i svojim fanovima na društvenim mrežama daje savjete kako se zaštiti od koronavirusa, i sve to po receptu koji njezina obitelj već godinama prenosi s koljena na koljeno.

''Meni nikad nije dosadno. Evo, osim što vježbam u kući vježbe za oblikovanje tijela, upustila sam se u radove u stanu jer je sad do majstora teško doći zbog situacije sa koronavirusom. Ponosna sam na renoviranje stana jer sam se upustila u mnoge stvari, pa sam čak sama razbila kupaonu sve do cigle, skinula pločice, a sad me čeka skidanje parketa i gletanje zidova tako da ću majstorima sve pripremiti da se što prije uselim'', otkriva Ines koja je svojim pratiteljima na društvenim mrežama odlučila pomoći oko toga što je potrebno ne bi li pojačali svoj imunitet.


Priprema se za Pažanina

Ines Petrić

''Pratiteljima se obraćam kao vrsna kuharica pa sam im pokazala kako se čuvam od virusa kuhajući razne domaće juhice'', priznaje Ines prisjećajući se kako je s obitelji oko stola uvijek započinjala ručak spilećom juhom, a u šali kaže da je spremna za novi show, doduše, ovaj put kulinarski.

''Spremam se za Pažanina i vježbam za show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'. Nadam se da ćePažanin biti zadovoljan mojim kulinarskim umijećem u izolaciji'', smije se Ines dodajući da su njezini fanovi oduševljeni kako zna kuhati domaće juhe i kako se upušta u radove oko stana.

Na pitanje što će Ines prvo napraviti kada završi ovo teško razdoblje u kojem se svi nalazimo, otkriva da će prvo zahvaliti Bogu.

''Zahvalit ću Bogu za život i milosti koje mi je dao'', zaključila je Ines koja redovito starijim susjedima ide u dućan i apoteku, jer, kako kaže bitno je svaki dan biti najbolja verzija sebe.

Ines Petrić