Novosti

Irena iz prošle sezone 'Života na vagi': 'Dolazi nam jedan mali, slatki dečkić, a izabrali smo i ime'

Osim toga, otkrila je i za koga navija u novoj sezoni 'Života na vagi', planira li se vratiti treninzima te kako je iskoristila vrijeme kad je morala biti na strogom mirovanju

RTL TV
22.11.2019 10:58

Irena Štetić Andrin , jedna od omiljenih kandidatkinja prošle sezone 'Života na vagi', presretna je otkako je otkrila da će postati mama, a ona i suprug Ivica sad znaju i da očekuju dečka. Koliko joj se život promijenio u proteklih nekoliko mjeseci, koje će ime dati malenom te čemu se sve raduje, otkrila je u intervjuu za RTL TV.

"Joj, dragi moj svijete, odlično se osjećam, najsretnija žena na svijetu sam, cijelu prošlu godinu sam osjećala da će mi ova godina biti dobitna... I je... U ovoj godini se sve promijenilo... Suprug, moj najbolji prijatelj i najveća potpora u svemu, mi se vratio iz Norveške, kruna svega je da ćemo postati roditelji, napokon u kompletu osjećat ću se u stilu one poznate izrečene "žena, MAJKA, kraljica", rekla je Irena.

Otkrila nam je i hoće li biti dečko ili curica. "Dolazi nam jedan mali, slatki dečkić, a izabrali smo i ime, biti će Vigo Andrin. Termin mi je 11. siječnja, ali kako ja imam diskusherniju na 6 diskova kralježnice, morat ću na carski rez pa očekujemo da će nam Vigić doći taman u danima oko Nove godine", kaže presretna Irena te dodaje: "U velikim smo pripremama, a moram vam priznati da smo i pretjerali malo u svemu, opremili smo ga kao da ću šestorke roditi, hahaha! Što ćemo kad nam je sve lijepo."


Završila drugi studij

Irena je svakodnevno vježbala sve do trenutka kad je saznala da je u drugom stanju, ali zato je ova diplomirana pravnica svoje vrijeme pametno utrošila. "Morala sam dosta ležati u trudnoći, ustvari, od samog početka pa sam imala i puno slobodnog vremena tako da sam odlučila završiti i taj drugi fakultet. Tako su Vigo i mama postali i inženjeri kao tata, još se ni rodio nije, a ima svoju prvu diplomu!", kaže ponosno Irena koja je postala diplomiraniinženjersigurnosti.

A stigne li pogledati novu sezonu 'Života na vagi'? "Naravno, svima želim sreću u finalu, a meni se uvukla pod kožu moja mala Slavonka, mala Sara! Uistinu bih voljela da ona zablista na Alenovom ili mom mjestu od prošle godine", kaže iskreno.


Jedva čeka da se vrati treninzima

No, ističe da i sama jedva čeka opet početi vježbati. "Trenirati sam morala prekinuti isti dan kad sam saznala za trudnoću, radi komplikacija, doslovno sam prva četri mjeseca ležala u krevetu, ali zato jedva čekam poslije babinja nastaviti i jako se tome veselim, cijeli tim me čeka i radujemo se nastavku trenkanja i ostvarivanju novih rezultata. Ivica i ja smo Slavonci i znamo da nam i ti poznati geni malo predispozicijski naginju na veće proporcije pa smo odlučili oboje poraditi na sebi što se tiče fit životnog stila kako bi i dječicu odgajali u tome duhu i učili ih zdravom životu. Tako da je i on po povratku u Hrvatsku počeo intenzivno vježbati i baš se radujemo zajedno krenuti uživati u tome", priča pravnica i buduća majka.

Za kraj ima i poruku za sve one koji prate 'Život na vagi'. "Dragi moji, vježbajte, živite zdravo i kolektivno obiteljski uživajte u tome, to će vas sve više povezati, bolje ćete se osjećati, a i takvim stilom života više ćete godina provesti zajedno na ovom svijetu jer ćete biti zdraviji... Voli vas sve vaša vječita pozitiva, Ira!"