Novosti

Irena iz 'Života na vagi' opet pomaže djeci: Pokazala veliko srce i pomogla Palčićima da se vrate u Petrovu

Irena je već pokazala da ima dobru dušu kada je dio nagrade zarađene u showu darovala udruzi RTL pomaže djeci

RTL.hr
06.05.2020 20:38

Irena Štetić Andrin iz treće sezone showa 'Život na vagi' ponovno je pokazala kako ima veliko srce. Irena je, naime, sudjelovala u akciji 'Vratimo Palčiće u Petrovu', koju je podržao boksač Stjepan Božić.On je prikupljanju sredstava za popravak bolnice koja je stradala u potresu odlučio pridonijeti osobnim treninzima s onima koji su na račun akcije uplatili najviše sredstava, a jedna od njih triju upravo je Irena.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ovo nije prvi put da je Irena donirala novac u humanitarne svrhe. Nakon što je u showu 'Život na vagi' osvojila nagradu od 50.000 kuna kao najbolja od 'nefinalista', dio novca je donirala udruzi RTL pomaže djeci. Dobrotu je pokazala i kada se Marijo Barišić Baro, također natjecatelj iz showa, razbolio. Njegovoj je djeci tada poslala punu kutiju školske opreme.

Irena Štetić Andrin osvojila je 50.000 kuna jer je imala najveći izgubljeni postotak mase. Ušla je u show s 132,8,  a sada ima 78,9 kilograma

Irena se u show prijavila kako bi smršavjela i mogla otići na medicinski potpomognutu oplodnju. Skinula je 53,9 kilograma, odnosno 40,6 posto svoje tjelesne mase, nakon čega je začela bez liječničke pomoći i ostvarila svoju najveću želju. Ona i suprug Ivica u siječnju su postali roditelji sina Viga.