Novosti

Unatoč špekulacijama brak im je savršen

Popularni par Mila Kunis i Ashton Kutcher ne pokazuju znakove razvoda, unatoč nagađanjima stranih tabloida.

Press
25.03.2017 13:20

Glumački supružnici Ashton Kutcher i Mila Kunis, okruženi su raznim glasinama u vezi njihovog ljubavnog odnosa, čak i nakon što je Mila rodilaprvodjeteIsabelu Wyatt.

Holivudski par uhvaćen je na utakmici NBA lige, usprkos brojnim glasinama o njihovom razvodu što pišustranimediji. Glumac je početkom tjedna kupio ružičastu torbicu za svoju kćer, a što može biti slađe nego vidjeti predanog oca kako brine o svojoj princezi?!

Zvijezda Dva i pol muškarca", Ashton Kutcheri Mila Kunis,roditelji su dvogodišnjeWyatt i tromjesečnogsina Dimitrija. Četveročlana obitelj također je uočena prije tjedan dana kako uživau doručku uStudio Cityju.

Ashton Kutcher i Mila Kunis bombardirani su brojnim glasinama da serazvode, no čini se da supriče o njihovom narušenom odnosu bezrazložne.Unatoč brojnim nagađanjima, par ne pokazuje znakove tugeili razvoda.

Ashton Kutcher i Mila Kunis upoznali su se na setu Ludih sedamdesetih" i oženilise2015. godine. Par je počeo izlaziti 2012. godine, aprvo dijete dobili su 2014. godine. Lijepom glumačkog paru možemo samo poželjeti sreću!

Kutchera možete pratiti i dalje u seriji 'Dva i pol muškarca', od ponedjeljka do petka od 23 sata, na RTL2!