Novosti

Iva Jerković za RTL.HR o povratku 'Kola sreće' na TV ekrane, koroni i majčinstvu: 'Sreća u nesreći je što...

Večeras se na program RTL-a vraća vjerojatno mnogima najdraži kviz svih vremena - Kolo sreće".

RTL
04.05.2020 16:44

S njim na ekrane stižu i voditelj Boris Mirković te njegova desna ruka, jedna od najljepših Hrvatica Iva Jerković. Radost što kviz počinje s prikazivanjem ne krije ni Iva, kojoj se u životu dosta toga promijenilo od snimanja emisija. Televizijske ekrane, naime, zamijenila je najdražom životnom ulogom - onom majke.

Razveselilo me što će gledatelji imati priliku vidjeti nove epizode 'Kola sreće'. Nama je na snimanjima bilo odlično, jako smo se dobro skompali, od produkcije do šminkera, bili smo zaista kao velika obitelj. Gotovo smo na to više gledali kao na zabavu nego na posao", kaže Iva koja se prisjeća kako je 'Kolo sreće'gledala još kao djevojčica.

Mislim da smo svi to gledali, kod mojih doma to se nije propuštalo. Doduše, u to vrijeme nije ni bilo raznolikih emisija kakvih ima danas, ali kod 'Kola sreće'je specifično to što je to uvijek bila emisija za obitelj. Svi su mogli nešto naučiti, ali i zabaviti se", kaže Iva i dodaje da večerašnju epizodu nikako neće propustiti.

Moram nazvati i Borisa da komentiramo! Zanima me i kako sam izgledala, jesam li se promijenila jer je prošlo već neko vrijeme", kaže atraktivna Iva te otkriva kako ovu pandemiju koronavirusa virusa lakše proživljava jer je pokraj nje njezina najslađa djevojčica.

Stvarno dobro podnosim ovo vrijeme iako nije dobro ni za ljude ni za gospodarstvo. Još kad se nadoda i potres u Zagrebu... Ali imam sreću u nesreći što sam baš rodila pa sam svakako i željela imati što više vremena za svoju curicu tako da mi, iskreno, ovo čak i odgovara", kaže Iva. Atraktivna je Zagrepčanka, naime, početkom veljače na svijet donijela djevojčicu Rinu Ami.

Iva Jerković

Vlasnica sam salona ljepote koji je od danas počeo raditi, pravila su stroga, pridržavamo se svega, ali kako će se to sve manifestirati, tek trebamo vidjeti. Meni ništa od tih tretmana nije nedostajalo jer sam se posvetila samo kćeri. Jedino mi nedostaje moje društvo i njima se najviše veselim", zaključuje Iva koju možete gledati večeras u 20.30 sati na RTL-u u Kolu sreće"!