Novosti

Možete li otkriti koja je ovo holivudska zvijezda?

Fotografija njegovog djetinjstva je genijalna!

Press
28.03.2017 12:22

Najljepše žene svijeta priželjkuju da odabere neku od njih, a dok se to ne dogodi, otkrivamo kako je izgledalo djetinjstvo holivudskog zavodnika Toma Sellecka.

Tom Selleck

Posljednjih 45 godina, američki glumac Tom Selleck zarobio je bezboj srca diljem svijeta. Kao dječak, Tom je bio prilično sladak, te je izrastao u zgodnog, odgovornog i nadarenog mladića. Glumac je u mlađim danima trenirao nekoliko sportova, ali je najviše interesa pokazao za atletiku.

Tom Selleck

Nakon mature 1969. godine, Selleck je htio upisati 'University of Southern California', no nije si mogao priuštiti školarinu. Umjesto tog fakulteta, upisao je 'Valley Junior College', naporno je radio uz fakultet i trenirao košarku te je uspio zaraditi košakaršku stipendiju. Tijekom studentskih dana, glumac je počeo raditi kao model i vrlo brzo upisao glumu. Nakon nekoliko nastupa u popularnim TV kvizovima, Selleck je 1970. godine imao svoj filmski debi u filmu 'Myra Breckinridge' i 'The Seven Minutes'. S vremenom su slijedili brojni nastupi u filmovima i TV serijama, od kojih je možda najpoznatija povremena uloga Lancea Whitea, prostodušnog, ali efikasnog suradnika, glavnog junaka u 'The Rockford Files'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Prekretnica u Selleckovom životu bila je godina 1980. Tada je prestao njegov osmogodišnji brak s manekenkom Jacqueline Ray, a iste je godine angažiran za ulogu Thomasa Magnuma u TV seriji 'Magnum P.I'.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Glumac je nakon završetka Magnuma nastavio karijeru nizom uloga u filmovima i serijama, a trenutno ga gledatelji imaju priliku gledati u seriji ''Blue Bloods'', vikendom u 22 sata, na RTL2!