Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Uskoro na RTL-u

Ivan Pažanin progovorio o privatnom životu i najavio show 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho': 'S guštom triba gledat!'

Ivan se blagdanima posebno veseli, jer uskoro kreće božićno izdanje popularnog RTL-ova kulinarskog showa - 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho'

Image
RTL.HR/ 28.11.2020. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Omiljeni splitski kuhar Ivan Pažanin okrenuo je novu životnu stranicu! Nakon dvije godine otišao je iz restorana u kojem je bio glavni chef. I dalje ne odustaje od najveće ljubavi - "kužine", ali za sada o planovima ne priča!

"Svemu dođe kraj, nema tu nikakve velike drame. Mladost je tamo, kuhari su vrhunski, kvaliteta će biti uvijek ista, ako ne i bolja, ja im se od srca zahvaljujem svima, to je bio krasan period, ali ja moram ići naprijed", poručio je Pažanin, kojeg na tom putu odnedavno prati novi član obitelji! Uzeo je psa s kojim, kako kaže, provodi 25 sati dnevno! Malenom jazavčaru dao je simpatično ime - Pjer!

"Evo još smo mali, još smo mladi, bojimo se svega, ali ide to svojim korakom, ja i on imamo svoje rituale svaki dan, razbijamo barijere, uvodimo se u život skupa. Jedna lipa promjena koja mi je došla onako naglo i taman ja bih rekao u trenutku kad ti zatriba tako nešto", kaže Ivan. 

Najpoželjniji neženja u Hrvatskoj

Otkako se pojavio u trećoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' ispred Ivanova imena često se nalazi titula najpoželjnijeg neženje u Hrvatskoj, a on na tu temu mudro odgovara!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Trideset i šesta je tu i bit će to ljudi tako gledaju, ja ne. Ja na momente kao da imam 15 godina, ima momenata kao da imam 50, ali dobro, to brzo prođe, tako da ono, živ sam, mlad sam, i ne dam se", komentira Ivan. 

O privatnom životu nerado govori, no ima želje i u tom segmentu: "Normalno da se vidim u ozbiljnoj vezi, u braku, vidim dicu oko sebe, ispunjen sam, sritan sam i to će to, to će brzo doć. Za prave stvari nikad nije kasno, prave stvari će doći kad-tad, a ja mislim da uživam u svakome trenutku, tako se osjećam, super mi je u poslovnom smislu, u familijarnom, privatnom, tako da jedva čekam što mi nosi budućnost i to je izazov života i lipota!"

Upravo se čita

Image
od 21:10 sati

Što vas danas očekuje u 'Miriše na ljubav'? Stiže dan odluke o dobivanju skrbništva

Jedva čeka blagdane - i prikazivanje showa 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho'

A obitelj mu je svetinja! Životni uzor mu je vlastiti otac i ulogu ujaka shvatio je veoma ozbiljno, a blagdane ne može zamisliti bez mamine i bakine kuhinje!

"To su one prave emocije što se tiče tih blagdana i te atmosfere, tako da ja jedva čekam da dođem kod njih ili oni nazovu, kažu 'sine, skuhala sam to i to, hoćeš doć', ma tko sritniji od mene, ja i Pjer pod ruku i odmah tamo!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A ovim se blagdanima posebno veseli, jer uskoro kreće božićno izdanje popularnog RTL-ova kulinarskog showa - 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho'.

Ivan ga opisuje ovako: "Familijarno, super, brutalna hrana, fantastični kolači, torte, deserti, atmosfera, ljubav prema tim kandidatima, emocije koje su nas vratile unazad.  Stvarno, topla je, lipa priča i s guštom treba pogledat!" kaže Pažanin koji će u žiri ponovno sjesti s Tomislavom Špičekom i Željkom Klemenčić

"Svo troje članova žirija preuzme to ludilo, a ustvari smo ja i Tomo tu sa najslabijim živcima, ja bih rekao!" kaže Ivan i poručuje: "Ma triba gledat!"

A kako se ovaj simpatični Splićanin snašao u novoj sezoni omiljenog kulinarskog showa, gledajte uskoro u 'Tri, dva, jedan - ho, ho, ho' na RTLu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EMISIJA 'KAD SMO BILI MALI'

Omiljeni trener i televizijsko lice: Pogađate li tko je na fotografiji? 'Kao malog me nisu mogli natjerati u kuću'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba