Poznata imena dalmatinske, ali i hrvatske gastro scene Ivan Pažanin i Braco Sanjin postali su vlasnici poznate konobe u centru Sukošana u kojoj će večeras ugostiti prijatelje i poslovne partnere dok će službeno otvorenje za sve ljubitelje dobre 'spize' biti ovog petka. Kako su došli na tu ideju i što će se nuditi u njihovoj konobi - otkrio je Ivan Pažanin za RTL.
"Braco i ja se nakon 13 godina vraćamo tamo gdje je sve počelo - u konobu Griblja, gdje smo prvi put zajedno surađivali. No ovaj put se vraćamo kao vlasnici jer smo preuzeli konobu u Sukošanu i mogu vam reći da je to jedan poseban prostor, jedna posebna škola", otkriva Pažanin koji je zajedno s Bracom napravio i poseban jelovnik na kojem su jela s njihovim potpisom.
"Nudit će se svega dobroga. Prvenstveno mediteranska jela, pretežno je riblji jelovnik, ali ima i mesa. Bit će to naš stil kuhanja, domaća i tradicionalna jela, lokalne namirnice prezentirane na jedan moderan način", ističe splitski chef koji se iznimno veseli početku nove kulinarske avanture i konačnom otvorenju sukošanske konobe Griblja.
"Pozivam sve da dođu kod nas i probaju što nudimo, svi su dobro došli. Od petka krećemo s radom i otvoreni smo za sve ljubitelje dobre spize. Dođite, vidite i doživite! To je cijela poanta priče - od prostora do hrane, sve je nešto posebno i to se treba uživo doživjeti", zaključuje i poziva Ivan Pažanin sve zainteresirane. A njegova objava sretne vijesti na društvenim mrežama izazvala je mnoštvo pozitivnih komentara te svi jedva čekaju kušati što su im dalmatinski chefovi pripremili!