Play ponuda
Play ponuda
Putopis

EKSKLUZIVNO - Ivanka i Martina iz 'Ljubav je na selu' u morskoj avanturi: Bahra nikad prije nije vidjela ljepšeg prizora

Ivanka i Martina za RTL.HR su opisale svoje putovanje na more, na kojem im se trebala pridružiti i Bahra

Image
Foto: Privatne fotografije
RTL.HR/ 21.6.2020. u 9:00
Play ponuda

Osim što spaja ljubavne parove, 'Ljubav je na selu' stvara i prekrasna prijateljstva, a jedno od njih rodilo se između Ivanke Milutinović i Martine Serdar, koje su se upoznale u 12. sezoni popularne emisije. Njih su dvije zajedno otišle na more, a sve o tome opisale su u putopisu ekskluzivno i samo za RTL.HR. Otkrile su da im se trebala pridružiti i Bahra Zahirović, apsolutna zvijezda prošle sezone, no ipak je bila spriječena. Pročitajte njihov putopis!

Samostalni Avanturistički vikend 'realityijevki' Martine i Ivanke 

Image
Foto: Privatne fotografije
Image
Privatne fotografije

Nakon prvotne neodlučnosti bismo li išle krstariti, ipak smo se predomislile i izašle iz Marine Krk. Jedan dio puta vozila je Ivanka, drugi dio vozila je Martina. Putovanje je bilo više nego fantastično i mora se priznati da smo se brzo usidrile u najljepšu plažu na Jadranu a.k.a. naše Hawaii odredište - Bašku na Krku.

Nakon ispijanja misterioznih egzotičnih pića, zaputile smo se uzeti apartman isključivo na drugom katu pa put plaže. Izgorjele smo u roku od pola sata, ali s velikim užitkom.

Nakon jadranskih kalamara i fine kavice, nastavile smo put uspona na panoramsko brdo s povijesnom crkvicom i pritom nazvale Bahru, koja je bila oduševljena pozivom i videopozdravom. Rekla je da nikad prije nije vidjela ljepšeg prizora.

Malo smo se okrijepile u popodnevnoj vegetaciji, tj. sakupljale smo i udisale mirise smilja i ostalog mirisnog bilja, da bismo naposljetku odlučile otići u istraživanje noćnog života grada Krka, gdje nas je za kraj zateklo teško grmljavinsko nevrijeme. No unatoč toj prolaznoj nepogodi, uspjele smo si priuštiti nezaboravnu avanturu.

Pogledajte još fotografija u galeriji!

Image

Morska avantura Ivanke i Martine

Fotogalerija
Image

Morska avantura Ivanke i Martine

Fotogalerija

A prvu epizodu 13. sezone 'Ljubav je na selu' gledajte 28. lipnja od 20 sati na RTL-u i upoznajte nove farmere!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Jim Caviezel danas slavi 52. rođendan! Posljednji Isus plemenit je i u privatnom životu, posvojio je troje djece iz Kine oboljele od karcinoma

Play ponuda

Više s weba