Play ponuda
Play ponuda
PRAVI PROFESIONALCI

Pogledajte ekskluzivne fotografije: Iza kulisa nove RTL-ove dramske serije 'Pogrešan čovjek'

Otkrivamo što glumci Ivana Roščić, Emir Ćatović, Bojana Gregorić Vejzović, Dražen Čuček, Marko Nikolić, Dara Džokić, Branislav Lečić, Bojana Stefanović, Mladena Gavran, Igor Kovač, Petar Benčina, Roko Sikavica i Dora Dimić Rakar rade u stankama između snimanja

Image
Foto: RTL
Press/ 16.9.2018. u 9:50
Play ponuda

Premda mnogi glumci priznaju kako im je najlakše učiti tekst noću, kad se sve smiri, ekipa sa seta dramske serije 'Pogrešan čovjek' najradije uči u stankama između snimanja i svi se slažu da je tako puno zabavnije i bolje. Jer uvijek je lakše prionuti na posao uz opušteno druženje i smijeh, a i savjeti starijih kolega zlata vrijede.

„Moji su mi kolege i prijatelji i obitelj, svi smo stalno zajedno na setu“, rekao je Roko Sikavica, jedan od najmlađih glumaca na setu koji čim nauči tekst, s Dorom Dimić Rakar, svojom djevojkom u seriji, rado ode pogledati što su im stilisti pripremili za sutrašnji dan.

Image

Iza kulisa 'Pogrešnog čovjeka'

Fotogalerija
Image

Iza kulisa 'Pogrešnog čovjeka'

Fotogalerija

„Kad dođem na set najprije idem u šminku i garderobu, stavljaju mi eksteznije jer ja prirodno imam kraću i tamniju kosu koju sam posvijetlila zbog uloge“, otkrila je Dora Dimić Rakar.

Ne propustite dramsku seriju 'Pogrešan čovjek' u nedjelju u 21 sat te od ponedjeljka do peta u 20 sati na RTL-u!​

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PON - PET u 20:50

Upoznajte glavne likove nove serije 'Osman l.' koju od sutra gledamo na kanalu RTL Passion

Play ponuda

Više s weba