Play ponuda
Play ponuda
WOW

Izolirani od gradske vreve i stresa: Otkrivamo gdje se skrivaju kandidati nove sezone 'Života na vagi'

Na lokaciji izoliranoj od gradske vreve i zagađenog zraka, novi kandidati 'Života na vagi' našli su idealnu oazu za svoju veliku životnu transformaciju

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 6.8.2019. u 10:00
Play ponuda

Smješten u malom mjestu Marušići, u Grižanima, u pitoresknoj Vinodolskoj dolini, koja neodoljivo podsjeća na Toscanu, prelijepa starinska kuća iz 19. stoljeća, zvana Mali Pariz, postaje novi dom 18-ero kandidata četvrte sezone showa 'Život na vagi'.

Pristupom temeljenim na zdravlju organizma, na fizičkoj te mentalnoj razini, uz slogan ''u zdravom tijelu zdrav duh'', kandidati će svoje zdravstvene probleme i prekomjernu težinu ovoga puta rješavati u okolini koja se razlikuje od prethodnih lokacija.

Image

Nova kuća kandidata 'Život na vagi'

Fotogalerija
Image

Nova kuća kandidata 'Život na vagi'

Fotogalerija

Grižane su izolirane od gradske vreve i zagađenog zraka, a mjesto od davnina glasi za područje na kojem je nabolje miješanje planinskog i morskog zraka, izuzetno povoljno za osobe sklone bolestima dišnog sustava.

Osim što će kandidati tako uživati u blagodatima prirode te vježbati u unutarnjoj teretani, na korištenje imaju i vanjsku teretanu s pogledom na more.

U sklopu kompleksa u kojem se nalaze, uz budno oko trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića te nutricionistice Martine Linarić, na raspolaganju će imati i bazen od 60 metara kvadratnih.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Naziv Mali Pariz potječe iz davnina budući da se nekada samo mjesto Marušići zvalo Mali Pariz. Kuća u kojoj će boraviti 18-ero kandidata građena je još davne 1896. te se s čitavim okolišem prostire na površini od 1450 metara kvadratnih dok je sama površina smještajnog objekta 320 m2.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

A budući da su u primorskom kraju, u novoj sezoni kandidati će vježbati i na plažama duž sjevernog Jadrana, penjati se na Platak, živjeti u šumi i od šume, učiti od Gorske službe spašavanja, suočiti se sa starim kandidatima i imati izazove kakve do sada gledatelji nisu imali prilike vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Tko su novi kandidati četvrte sezone 'Život na vagi', doznajte ove jeseni na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večeras u 21:55

Pustila ga je u svoj život i gadno pogriješila

Play ponuda

Više s weba