Novosti

Izolirani od gradske vreve i stresa: Otkrivamo gdje se skrivaju kandidati nove sezone 'Života na vagi'

Na lokaciji izoliranoj od gradske vreve i zagađenog zraka, novi kandidati 'Života na vagi' našli su idealnu oazu za svoju veliku životnu transformaciju

RTL.hr
06.08.2019 10:00

Smješten u malom mjestu Marušići, u Grižanima, u pitoresknoj Vinodolskoj dolini, koja neodoljivo podsjeća na Toscanu, prelijepa starinska kuća iz 19. stoljeća, zvana Mali Pariz, postaje novi dom 18-ero kandidata četvrte sezone showa 'Život na vagi' .

Pristupom temeljenim na zdravlju organizma, na fizičkoj te mentalnoj razini, uz slogan ''u zdravom tijelu zdrav duh'', kandidati će svoje zdravstvene probleme i prekomjernu težinuovoga putarješavati u okolini koja se razlikuje od prethodnih lokacija.

Pročitajte još
Nova kuća kandidata 'Život na vagi'

Grižane su izolirane od gradske vreve i zagađenog zraka, a mjesto od davnina glasi za područje na kojem je nabolje miješanje planinskog i morskog zraka, izuzetno povoljno za osobe sklone bolestima dišnog sustava.

Osim što će kandidati tako uživati u blagodatima prirode te vježbati u unutarnjoj teretani, na korištenje imaju i vanjsku teretanu s pogledom na more.

U sklopu kompleksa u kojem se nalaze, uz budno oko trenera Maje Ćustić i Edina Mehmedovića te nutricionistice Martine Linarić, na raspolaganju će imati i bazen od 60 metara kvadratnih.

Nova kuća kandidata 'Život na vagi'

Naziv Mali Pariz potječe iz davnina budući da se nekada samo mjesto Marušići zvalo Mali Pariz. Kuća u kojoj će boraviti 18-ero kandidata građena je još davne 1896. te se sčitavim okolišem prostire na površini od 1450 metara kvadratnih dok je sama površina smještajnog objekta 320 m2.

Nova kuća kandidata 'Život na vagi'

A budući da su u primorskom kraju, u novoj sezoni kandidati će vježbati i na plažama duž sjevernog Jadrana, penjati se na Platak, živjeti u šumi i od šume, učiti od Gorske službe spašavanja, suočiti se sa starim kandidatima i imati izazove kakve do sada gledatelji nisu imali prilike vidjeti.

Tko su novi kandidati četvrte sezone 'Život na vagi', doznajte ove jeseni na RTL-u!