Novosti

Izvana grandiozan, iznutra pun tajni: Ne propustite novu seriju 'Grand Hotel' samo na RTL-u!

U blizini izmišljenog gradića Cantaloa, u provinciji Santander smjestio se luksuzni Grand Hotel...

RTL.hr
28.03.2019 12:25

Početak je 20. stoljeća. Julio Olmedo (Yon González) stiže u Grand Hotel u potrazi za svojom sestrom Christinom, ali dozna da je otpuštena jer je ulovljena u krađi, nakon čega joj se gubi svaki trag. Uz pomoć Andresa (Llorenç González), Olmedo se pridruži hotelskom osoblju kao konobar. Uskoro upozna Aliciju Alarcón (Amaia Salamanca), kćer vlasnice hotela, Doñe Terese (Adriana Ozores) u koju se zaljubi. No par ne može biti zajedno jer je ona zaručena za menadžera hotela Diega Murquia (Pedro Alonso).

U blizini izmišljenog gradića Cantaloa, u provinciji Santander smjestio se luksuzni Grand Hotel, u koji stiže Julio Olmedo samo kako bi saznao da je njegova sestra optužena za krađu, u što on ne vjeruje, siguran da se radi o podmetanju. Uzima ime Julio Esponosa kako bi istražio sestrin nestanak te zajedno s Aliciom Alarcón otkriva tajne hotela.

Snimljena u palači aristokratske obitelji Palacio de la Magdalena, serija nas vodi u vrijeme vladavne kralja Alfonasa XIII. Hvaljena i objeručke prihvaćena serija "Grand Hotel", drama s elementima misterija, autora Ramóna Camposa i Geme R. Neire te redatelja Carlosa Sedesa, premijerno je prikazana 2011. na Antena 3 kanalu u Španjolskoj da bi ubrzo buknuo međunarodni interes za ovu hit-seriju od tri sezone te je odveo na ekrane Sky Artsa 1 u Ujedinjeno Kraljevstvo, Netflixa, Téve i M6 (Francuska), Domashnyja (Rusija), Sinema TV Ak (Turska), LNK-a Turska, Sony Entertainment Estonia i Kanal 11 (Estonija), Televena (Venezuela), AXN White-a (Poljska), RTVS TV canala (Slovačka), Nove Televison (Bugarska), RTS 2 (Srbija), VmeTV (SAD), Alphe television (Grčka), GEM TV (Iran), dok je Italija napravila svoju inačicu u režiji Luca Ribuolija te za njemačko govorno područje nazvala ga "Hotel Imerial", baš kao što je u Meksiku snimljen "El hotel de los secretos", dok je egipatska TV napravila sapunicu, sjajno primljenu na Netflixu, koja je osvojila i nekolicinu nagrada i postala prva egipatska serija na Netflixu.

Sve to govori u prilog "Grand Hotelu", specifičnom serijalu, promišljenog zapleta, izvrsne glumačke ekipe kojom prednjače Yon González, koji se, osim nastupa u "Grand Hotelu", proslavio u seriji "El internado", za koju je dobio ACE nagradu kao najbolji novi glumac te Amaia Salamanca, koja je započala karijeru u seriji "SMS" s Yonom Gonzálezom da bi proslavila predstavama u španjolskoj verziji kolumbijske serije "Sin tetas no hay paraíso" te, naravno, ovom u sjajnom "Grand Hotelu".

Seriju'Grand Hotel' gledajte na RTL-u od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu!