Novosti

Jack Black, Dwayne Johnson i Kevin Hart zapjevali veliki hit grupe 'Guns N' Roses'

Samo je jedan Axl Rose, no tri popularna glumca vrlo su se hrabro uhvatili u koštac s popularnim hitom.

Press
07.12.2017 09:28

Jack Black , Dwayne Johnson i Kevin Hart spremaju se za premijeru nastavka fantastične priče ''Jumanji'' , a poznavajući ih, na setu im zasigurno nije bilo dosadno.

Originalni film ''Jumanji'' iz 1995. godine postao je vrlo popularan zahvaljujući briljantnoj predstavi Robina Williamsa .

Nastavak naziva ''Jumanji: Welcome to the Jungle'' sniman je na Havajima, a upravo je istoimena pjesma slavne rock-grupe ''Guns N' Roses'' glavni soundtrack dugoočekivanog filma.

Jumanji 2

Tijekom intervjuau kojem su glumci novinarima otkrili brojne detalje o filmu, jedan od njih upitaoje Blacka, Harta i Johnsona bi li željeli otpjevati djelić pjesme.

Veliki ljubitelj rock-glazbe, a posebice ''Led Zeppelina'', Jack Black, bez previše nagovaranja započeo je pjesmu, a priključili su mu se Hart i Johnson.

Simpatični video na svom je Instagramu objavio The Rock, uz prikladan opis : ''Tri raspjevana manijaka koji će osnovati vlastiti Guns N' Roses cover band''.

Jack Black posudio je svoj glas tigru Diegu u velikom animiranom hitu ''Ledeno doba'' koji vas očekuje u subotu u 19:55 na Kockici!