Novosti

Jack Wagner danas slavi 63. rođendan: Nekoć su sve gledateljice Sante Barbare i Melrose Placea obožavale...

Ako ste se ikad zapitale gdje je nestao zgodni glumac, istina je da on i dalje glumi, u seriji 'Glas srca' koju gledamo na RTL Passionu, no danas doslovno ne sliči na sebe

RTL.hr
03.10.2022 20:00

Holivudskog glumca Jacka Wagnera, kojeg sada gledamo u romantičnoj dramskoj seriji 'Glas srca' suzbog ugodna glasa i lijepog lica, a naročito posebnih očiju i pogleda, devedesetih godina obožavale sve gledateljice Sante Barbare i Melrose Placea.

U Santi Barbari utjelovio je problematičnogWarrena Lockridgea.

A u Melroce Placeu glavnog opasnog zavodnika, dr. Petera Burnsa.

Ono što je svima tada bilo prekrasno, njemu je toliko išlo na živce da je prvo otišao na zahvat uklanjanja viška kože na kapcima, što mu je otvorilo oči, ali i promijenilo pogled.

Danas ga malo koja od tih nekadašnjih obožavateljica prepoznaje jer je zgodni glumac nakon što je operirao kapke, a zatim obavio još pokoju blefaroplastiku za korekciju vjeđa, pa lifting lica, te još nekoliko plastičnih operacija koje su potpuno izbrisale njegove posebne crte lica koje su mu naglašavale karakter.

Iako se nekim njegovim novim fanovima više sviđa zategnutiji Wagner, prijašnje obožavateljice su neutješne jer su zauvijek izgubile nekadašnjeg Jack Wagnera". Slažu se da izgleda bolje od većine šezdesetogodišnjaka, no i žale jer to više nije on.

No, Jack je i dalje zabavan, zaigran i šarmantan što dokazuju njegove objave na društvenim mrežama.

Jacka Wagnera gledajte u romantičnoj dramskoj seriji 'Glas srca' od ponedjeljak do petka u 15:25 i 23:25 na kanalu RTL Passion.