Novosti

Jacob Tremblay: 'Bilo je lako pretvarati se da mi je Julia Roberts mama'

11-godišnji glumac već se proslavio ulogom u filmu 'Soba', a ove godine ponovno je briljirao u drami 'Čudo'.

Press
28.11.2017 11:22

Drama ''Čudo'' prijenekoliko je dana stigla u kina i već osvojila srca gledatelja. Film, inspiriranistoimenim romanom, govori o dječaku Auggieju koji pati od rijetkog genetskog poremećaja zbog kojeg mu je lice potpuno deformirano.

Julia Roberts

Uloga Auggieja povjerena je talentiranom Jacobu Tremblayu koji je ponovno oduševio publiku i kritiku. No mladi je glumac priznao kako je ipak bio pomalo nervozan što će glumiti u filmu s Julijom Roberts .

''Bio sam nervozan i uzbuđen. Ona je jedna od najvećih holivudskih zvijezda, a glumi i u mom omiljenom filmu – 'Kapetan Kuka' '', priznao je Jacob i dodao, ''potpuno me oduševila čim sam je upoznao. Jednostavna je i prizemna, u njezinom se društvu svi osjećaju ugodno. Bila mi je poput druge mame čak i prije nego što smo počeli snimati!''

Jacob je imao prilike upoznati i Julijinu djecu koja su je posjetila na setu.

Julia Roberts - Čudo

I Julia Roberts jednako je impresionirana mladim kolegom kojeg hvali u svim intervjuima.

''On je predivan i toliko talentiran. Čak i kad bismo snimali po cijele dane i bili nervozni, on se nikad nije žalio. Svaki je dan morao satima mirno sjeditidok su mu šminkerice namještale protetiku, ali i tada je bio izuzetno strpljiv. Mislim da to mnogo govori o tome kakva je osoba'', istaknula je glumica.

Julia Roberts zvijezda je filma ''Snjeguljica'' koji vas očekuje u nedjelju u 21:50 na RTL-u.