SRETNO!

Jacques Houdek na Eurosongu vidi Roka Blaževića: 'Njegov talent, sigurnost i suverenost su me oduševili'

Dan nakon završetka natječaja Jacques je javnosti otkrio ime izvođača svoje pjesme, a nama je ekskluzivno otkrio kako se odlučio baš za talentiranog Splićanina!

RTL.HR/ 14.1.2019. u 11:10

Naš najuspješniji eurovizijski predstavnik u posljednjih deset godina ove se godine na Doru prijavio isključivo kao autor, a velika vrata hrvatske estrade ogromnom je podrškom otvorio svome učeniku iz 'Zvijezda' - Roku Blaževiću!

‘Roko nas je sve oduševio već svojom prvom audicijom. Sretan sam što sam prvi pritisnuo gumb i podigao se na svojoj mentorskoj stolici te pridobio Roka u svoj tim! Tijekom showa Roko je pokazao svu raskoš svoga talenta, a najviše me oduševio svojom izvedbom legendarne Cohenove pjesme ‘Hallelujah’. Upravo tijekom te izvedbe imao sam viziju njega na eurovizijskoj pozornici i odlučio sam napisati pjesmu baš namjenski za njega, no to sam mu otkrio tek nakon showa. Njegov talent, sigurnost i suverenost toliko su me oduševile da sam kao autor odlučio povjerenje dati baš njemu, a Eurosong je prava prilika da svijetu pokažemo kojim talentima raspolažemo", otkrio je Jacques Houdek za RTL.HR.

"Roko je jako mlad, no svojim talentom, upornošću i profesionalnošću dokazao mi je da je pravi odabir za ovakav izazovan projekt. Nimalo se ne bojim njegovih godina, a na Eurosongu svake godine zablista nekoliko vrhunskih tinejdžerskih izvođača, tako da jedva čekam Doru i Rokov nastup koji će, siguran sam, prepoznati i žiri i publika te mu dati povjerenje da Hrvatsku predstavlja na 64. Eurosongu u Tel Avivu!’, izjavio je Jacques Houdek, mentor pobjednika RTL-ova showa 'Zvijezde' u čijem je timu upravo Roko zablistao i osvojio sjajno drugo mjesto u velikom finalu.

RTL.HR/ 14.1.2019. u 11:10

Više s weba

Pročitajte još

Image
GALERIJA

Sjećate se fatalnog Ervina Mujakovića iz 'Big Brothera'? Danas je neprepoznatljiv!

Više s weba