Play ponuda
Play ponuda
Čestitamo!

Jacques Houdek proslavio 13. godišnjicu braka!

Član žirija glazbenog showa „Zvijezde“ uz svaku objavljenu fotografiju svoje predivne obitelji ne propušta priliku svojim voljenima kazati da ih voli i koliko je sretan.

Image
Press/ 10.7.2018. u 10:15
Play ponuda

'Gospodin Glas', naš iznimno talentirani pjevač Jacques Houdek objavio je na društvenim mrežama fotografiju sa suprugom Brigitom na kojoj je dopisano "Sretna godišnjica!“.

Jacques Houdek i Brigita Krkač svoju ljubav okrunili su brakom 9. srpnja 2005. godine u crkvi blaženog Alojzija Stepinca u Velikoj Gorici.

Nekoliko mjeseci kasnije rodila im se kći Sofija. Brižan tata za njezin dvanaesti rođendan objavio je zajedničku fotografiju i napisao: "Najljepšoj i najdražoj djevojčici s najvećim srcem na svijetu želim najsretniji 12. rođendan! Kao da je jučer bilo, kad sam prvi puta ugledao najslađe lice moje male djevojčice... Neka te uvijek prati sreća i neka te blagoslovi dragi Bog! Tata te voli nezamislivo!"

U ožujku 2013. sretna obitelj dobila je novog člana, malog Davida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Brigita i Jacques odlučili su da će se ona odreći svoje karijere kako bi se brinula za djecu, a u jednom su intervjuu izjavili kako nikada nisu zažalili zbog te odluke.

Jacquesa Houdeka i novu sezonu glazbenog showa "Zvijezde" gledajte uskoro na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
NEUGODNA SITUACIJA

Anamarija za RTL.hr o velikoj svađi i neobičnom trenutku s Karmelom u 'Superparu': 'Ja sam je gledala u čudu'

Image
Foto:
Image
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU S POZNATIM GLUMCEM

Arben Bajraktaraj u 'Besi' glumi šefa albanske mafije, za RTL.hr kaže: 'Živim za uloge, a izgleda da u sebi imam nešto opasno'

Play ponuda

Više s weba