Novosti

James Corden dao glas još jednom animiranom liku, čovjeku Percyju u filmu 'Smallfoot'

Pogledajte teaser trailer za odlični animirani film koji u kina stiže krajem rujna.

Press
28.11.2017 20:26

Jetiji se stvarno boje ljudi, barem ako je suditi po prvom najavnom traileru za komediju "Smallfoot" , koji je objavioWarner Bros..

Channing Tatum posudio je glas mladom jetiju Migikoji je u šoku kada otkrije čovjeka, "smallfoota" imena Percy kojem je glas dalanajpopularnija TV osoba na svijetu, voditelj James Corden .

Migo u traileru opisuje ljude: "To su zastrašujuća bića sa savršenim bijelim zubima i dahom koji jednostavno miriši kao svježi pepermint i jedina kosa koju imaju na cijelom tijelu je na vrhu glave!"

Vijesti o ovom "smallfootu" donose mu slavu i šansu kod djevojke njegovihsnova, ali istovremeno se mala zajednica jetija nađe u panici što bi još mogao skrivati svijet koji se nalazi van njihovog snježnog sela.

Ostatak glumačke ekipe čine Zendaya, Gina Rodriguez, LeBron James, Common, Danny DeVito, Yara Shahidi, Jimmy Tatro i Ely Henry.

Film se temelji na priči koju potpisuje Sergio Pablos, prema kojoj su scenarij pisali John Ficarra i Glenn Requa, a Karey Kirkpatrick potpisuje režiju.

Pogledajte prvi najavni trailer za film Smallfoot" koji u kina stiže 28. rujna 2018.:

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Jamesa Cordena i njegov fantastičan show "Večer s Jamesom Cordenom" gledajte svakog dana nakon ponoći na RTL Livingu.