Novosti

James Corden trenutno je najpopularnija TV osoba na svijetu

Biti najpopularnije televizijsko lice uz redovni rad zahtijeva i svakodnevni angažman na raznim društvenim mrežama kako bi se zadovoljili, zabavili i privukli gledatelji. U tome je ponajbolji voditelj čiji show možete gledati svake večeri na RTL Livingu.

Press
27.11.2017 14:13

The Hollywood Reporter" objavio je prošlotjednu ljestvicu najpopularnijih TV osoba na svijetu, na kojoj se James Corden, domaćin CBS-ovog showa 'Večer s Jamesom Cordenom' ,po prvi putanašao na prvome mjestu. Za prestižni magazin tvrtka MVPindex analizira društvenemedije,Facebook, Instagram, Twitter, YouTubei Google Plusna globalnoj razini.Metodologija grafikona kombinira društveni angažman na web platformama uz tjedne dopune sljedbenika ili pretplatnika.TV licana ovom popisu prvenstveno su ona koja nastupaju u vlastitoj televizijskoj seriji, zabavnoj emisiji ili vijestima.

Cordenje dosad na istoj ljestvici dosegnuo 3. mjesto, i to 21. lipnja ove godine.Ovoga puta prestigao je najpopularnijeg kuhara na svijetu Gordona Ramsaya s njegovom Paklenom kuhinjom" i ostavio ga na drugom mjestu.

Jamesa Cordena i njegov fantastičan show "Večer s Jamesom Cordenom" gledajte svakog dana nakon ponoći na RTL Livingu.