Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
bravo!

James Corden trenutno je najpopularnija TV osoba na svijetu

Biti najpopularnije televizijsko lice uz redovni rad zahtijeva i svakodnevni angažman na raznim društvenim mrežama kako bi se zadovoljili, zabavili i privukli gledatelji. U tome je ponajbolji voditelj čiji show možete gledati svake večeri na RTL Livingu.

Image
Press/ 27.11.2017. u 14:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„The Hollywood Reporter“ objavio je prošlotjednu ljestvicu najpopularnijih TV osoba na svijetu, na kojoj se James Corden, domaćin CBS-ovog showa 'Večer s Jamesom Cordenom', po prvi puta našao na prvome mjestu. Za prestižni magazin tvrtka MVPindex analizira društvene medije, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube i Google Plus na globalnoj razini. Metodologija grafikona kombinira društveni angažman na web platformama uz tjedne dopune sljedbenika ili pretplatnika. TV lica na ovom popisu prvenstveno su ona koja nastupaju u vlastitoj televizijskoj seriji, zabavnoj emisiji ili vijestima. 

Corden je dosad na istoj ljestvici dosegnuo 3. mjesto, i to 21. lipnja ove godine. Ovoga puta prestigao je najpopularnijeg kuhara na svijetu Gordona Ramsaya s njegovom „Paklenom kuhinjom“ i ostavio ga na drugom mjestu.  

https://i.pinimg.com/736x/33/51/0a/33510a8e36d05af1e528278e8d506508--actor-james-james-darcy.jpg

Jamesa Cordena i njegov fantastičan show "Večer s Jamesom Cordenom" gledajte svakog dana nakon ponoći na RTL Livingu.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba