Play ponuda
Play ponuda
OVOG PUTA SUZDRŽAN

James Franco ipak se pojavio na dodjeli prestižne nagrade!

Popularnom glumcu život se promijenio preko noći. Nakon što je osvojio Zlatni globus krenule se lavine optužbi za seksualno zlostavljanje.

Image
Foto: People
Press/ 24.1.2018. u 10:16
Play ponuda

Od tada je Franco izbjegavao pojavljivanje u javnosti, a nakon duže stanke odlučio je gostovati u televizijskim talk showovima i demantirati optužbe na svoj račun. Zbog navedene situacije slavni glumac propustio je  dodjelu Critics Choice nagrada, na kojoj je opet slavio u kategoriji najboljeg glumca u komediji. Još veći skandal izbio je kada je glumac javno podržao pokret Time's Up, koji su osnovale moćne holivudske žene protiv spolnog uznemiravanja. Smatraju da se glumac izruguje pokretu te da je dvoličan.

Bez obzira na sve, život ide dalje. Shvatio je to i sam glumac, koji je odlučio nastaviti živjeti što normalnije.

Image
Foto: E! Online
Image
E! Online

„U životu preuzimam odgovornost za stvari koje sam učinio. Ono što je objavljeno na Twitteru nije točno, no podupirem potrebu ljudi da govore o nekim stvarima. Ne želim ih ni na koji način u tome spriječiti“, izjavio je Franco. Nakon afere glumac je odlučio posjetiti dodjelu prestižne nagrade Screen Actors Guild Award u Los Angelesu. Franco je odbio pozirati na crvenom tepihu te je naglasio da ne želi davati izjave.

Film „Planet majmuna“ s Jamesom Francom pogledajte sutra na RTL-u s početkom u 20 sati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RTL POMAŽE DJECI

Budi mi prijatelj: Pomozite nam u kupnji reanimacijskog stolića za bebe u Općoj županijskoj bolnici Požega

Play ponuda

Više s weba