Play ponuda
Play ponuda
NAPOKON PROGOVORIO!

James Franco: „Ne znam što sam im napravio i zbog čega su uzrujane“

Dobitnik Zlatnog globusa za ulogu u filmu 'The Disaster Artist' gostovao je u talk showu Stephena Colberta i reagirao na optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Image
Foto: YouTube
Press/ 22.1.2018. u 13:23
Play ponuda

„Sve što sam čuo do sada nije točno, ali podupirem ljude koji javno žele progovoriti o zlostavljanju jer su dugo šutjeli. Ne želim umanjivati njihovu važnost. Mislim da je to dobra stvar i uz njih sam“, komentirao je poznati glumac.

Nakon što je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca, Franco se našao u središtu pozornosti. Na društvenim mrežama obratile su mu se dvije glumice koje su ga prozvale zbog licemjerja jer nosi bedž u znak podrške žrtvama seksualnog zlostavljanja, a pridružile su im se i druge žene.

Image
Foto: YouTube
Image
YouTube

Čak pet žena optužilo je Franca za seksualno zlostavljanje - bivša djevojka i četiri bivše studentice koje su pohađale njegovu glumačku školu, koja je u međuvremenu zatvorena.

„Ne mogu živjeti sam sa sobom ako imam nedovršenog posla. Ako sam pogriješio, ispravit ću to. Moram, jer ne znam što bih drugo mogao učiniti. Mislim da je poanta cijelog ovog pokreta da slušamo što žene imaju za reći, a ja sam spreman slušati i promijeniti svoju perspektivu“, rekao je.

Akcijski film „Planet majmuna: Postanak“ s Jamesom Francom pogledajte  ovaj četvrtak na RTL-u s početkom u 20 sati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Play ponuda

Više s weba