Novosti

Jamie Lee Curtis piše slikovnicu o selfijima

Poznata glumica dosad je izdala deset knjiga za djecu, a sada se sprema lansirati još jednu, naslova "Me, MySelfie & I: A Cautionary Tale".

Press
29.03.2017 19:36

Nova knjiga Jamie Lee Curtis "Me, MySelfie & I: A Cautionary Tale" bavi se trenutnom opsesijommladih ljudi: selfijima. Priča govori omajci koja na poklonza rođendan dobiva svoj prvi smartphonei sa svojim kćerima kreće ispucavati prve selfije. Noubrzo kroz selfijeopjednuto počinje dokumentirati baš svaki aspekt svog života i života svoje obitelji, kako bi se sjećala svega što sedogađalo kad bi ugasila kameru.

Moja nova knjiga odgovor je na selfie ludilo koje je obuzelo cijeli svijet", rekla je Jamie Lee, te dodala da se nada kako će knjiga potaknuti razmišljanjeo utjecaju smartphone tehnologije na obitelji diljem svijeta. "Želim na zabavan i poseban način prikazati koliko smo obuzeti dokumentiranjem sebe i svog života, a isto tako i pokazati vrijednost gledanja iza scene" svakog događaja i važnosti življenja u trenutku," rekla je poznata glumica i spisateljica.

Uspješnu, lijepu i kreativnu Jamie Lee Curtis gledajte u zabavnom filmu Šašavi petak , u subotu u 22 sata!

Ne propustite Disney dan – cijeli dan posvećen obiteljskom druženju i zabavi uz filmove iz Disneyeve produkcije, 1. travnja na RTL-u!