Novosti

Jan Kerekeš izbezumio protivnike nevjerojatnom pričom o vlastitoj prosidbi: 'Spasio sam svoju zaručnicu...

U novoj epizodi zabavnog kviza 'Ma lažeš!' ponovno smo čuli hrpu laži, ali i vidjeli brojne urnebesne pokušaje kako ih pretvoriti u istinu

RTL TV
10.09.2021 22:10

U timu kapetana Luke Bulića našli su se kuhar, chef i mentor u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' Tomislav Špiček te glazbenik Joško Čagalj Jole , a u timu Jana Kerekeša zaigrali su stand-up komičarka Marina Orsag te kantautorica, voditeljica i pjesnikinja Alka Vuica .

Rundu Kućne istine otvorila je Marina Orsag. ''Kako bih što prije stigla na odredište, zaustavljala sam taksi lutkom iz izloga'', svojom neuvjerljivom pričom nije impresionirala ostale. I dok se Špiček premišljao, Jole i Luka bili su uvjereni da Marina laže. Na kraju su pogriješili!

Ma lažeš! - Marina Orsag

''Butik se zvao Epoha i bio je preko puta stajališta taksija. Imam čak i fotografiju kao dokaz'', obznanila je i donijela prvi bod Janovima.


Špiček i Alka otkrili zanimljive hobije iz mladosti

Alkina izjava bila je sljedeća: ''Već kao mlada osnovala sam feministički klub''.

Ma lažeš! - Alka Vuica

Unatoč brojnim detaljima koje je navela, Špiček je procijenio da je Alka previše zamuckivala te se odlučio da je riječ o laži, a kapetan Luka se složio s njim te su tako izgubili još jedan dragocjen bod jer Alkina je tvrdnja bila istinita.

''Zarađivao sam kao lovac na puževe'', posljednja je tvrdnja bila Špičekova koji je protukandidatima pokušao objasniti da ih je za vrijeme školskih dana brao zajedno s prijateljima te prodavao u Podusedu, a skupljeni puževi kasnije su bili izvezeni u Francusku.

Protivnici su ga potpitanjima na sve načine pokušali uhvatiti u laži, no chef je uvijek imao spreman odgovor. Njegova se priča ''janovcima'' činila ipak malo prebizarnom pa su se odlučili za laž – no Špiček je ipak govorio istinu.


Tko je tajanstveni Milan?

U sljedećem krugu ekipi u studiju pridružio se tajanstveni gost Milan, a svatko od članova Lukina tima pokušao ga je prisvojiti.

Jole je tvrdio da imje obojici zajedničko što obožavaju film 'Mumija', Luka da je Milan kolega čije su vodoinstalaterske vještine spasile njegovu vikendicu, a Špiček da je riječ o prijatelju koji je nekad, dok je dolazio u njegov restoran, stalno ''žicao'' recepte.

Nakon rešetanja protivnika Jan je, pomalo kockajući se, odlučio da istinu ipak govori Jole, iako je ekipi njegova priča bila najmanje uvjerljiva – ali na kraju i točna!


Jan šokirao pričom o prosidbi

U posljednjoj rundi svoju je izreku čitao Jan. ''Spasio sam svoju zaručnicu od astronauta'', obznanio je ostalima koji su tu tvrdnju već na samom početku osudili na propast.

''Uzmi si deset sekundi da izmisliš kako bi spojio to sve'', poručio mu je Luka.

Nakon pomalo nesigurnog Janovaizlaganja Špiček je bio uvjeren da ga je pročitao. ''Ovo je istina, ja glavu režem! Toliko se trudio da to zvuči kao laž da mora biti istina'', tvrdio je chef, a snjim se na kraju složio i Luka.

Ma lažeš! - Jan Kerekeš

''Moja ljepotica Vika nije znala što ju je snašlo. S devet kamera snimili smo prosidbu na otoku Črečanu... Taj DVD je bio pozivnica za vjenčanje 'Kako je počeo brak na mom otoku', a vjenčanje je bilo pod nazivom 'Neodbjegla nevjesta''', ispričao je Jan na oduševljenje svih u studiju.

A koji će gosti studio showa 'Ma lažeš!' posjetiti sljedeći tjedan i kakve nas nove nevjerojatne priče očekuju, doznajte već u petak od 21.30 sati na RTL-u.