Play ponuda
Play ponuda
zanimljivo...

Janja iz 'Ljubav je na selu' stiže u 'Večeru za 5 na selu': Prisjetili smo se njezinog hit-menija - paprike p...

Zanimljivi recepti koje je Janja pripremila za dolazak Zoranova sina u prošloj sezoni 'Ljubav je na selu' postali su viralni hit.

RTL.HR/ 27.9.2021. u 14:00
Play ponuda

Iz Petrinje ovog tjedna u 'Večeru za 5 na selu' dolazi 55-godišnja Julijana Slijepčević zvana Janja koja zbog oštećenja kuće od potresa neće kuhati u svom domu, nego kod prijatelja u Glini.

Janja je po zanimanju kuharica, za sebe kaže da je pozitivna, snalažljiva, britka osoba koja voli zbijati šale na svoj račun. U 'Večeru za 5 na selu' prijavila se zbog zabave i ljubavi prema hrani, jako voli starine, a osim kuhanja, u slobodno vrijeme bavi se šivanjem i pisanjem pjesama. Bila je kandidatkinja kod Zorana Stričevića u 13. sezoni dokumentarne sapunice 'Ljubav je na selu'.

U 'Ljubav je na selu' pripremala kolač od kečapa

Kod Zorana su se djevojke nakon rada u staji redovito primile kuhanja. Jednom prilikom riječ je vodila Janja, koja se proglasila glavnom kuharicom. Suzy jehtjela da pripremaju pohanu piletinu, a Renata punjene paprike. Janja je odlučila napraviti paprike, ali po svom. 

"Ja ću napraviti punjene paprike koje će se puniti krumpirom", rekla je Janja, a Renata se čudila što će za Zoranova sina pripremiti tako "slab" ručak. 

Image
Večeras u 21 sat

Neke nove strasti: Tko se ljubi u okrilju noći?

Image
Večeras u 21 sat

Neke nove strasti: Tko se ljubi u okrilju noći?

"I napravit ću kolač od kečapa", rekla je Janja, a Renati, koja je alergična na kečap, obećala je napraviti kolač od - kopriva. Kakve su reakcije bile na ovaj jelovnik, pogledajte u videu, a Janjine kulinarske vještine ovog tjedna u 'Večeri za 5 na selu'!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Nova serija

Serija 'Manifest' ovim glumcima donijela je ljubav, no golupčići ne žele pričati o njoj

Play ponuda

Više s weba