Novosti

JEDINI LJUBAVNI BIG BROTHER PAR KOJI JE USPIO! Ovo je ljubavna priča Violete i Nikše, koji su se upoznali...

Nikša i Violeta Kekezović upoznali su se u trećoj sezoni popularnog realityja Big Brother, a danas, 16 godina nakon, još uvijek su zajedno

RTL.hr
13.11.2022 09:00

Tijekom deset sezona emitiranja popularnog realityja 'Big Brother' - brojni stanari su se zaljubljivali, odljubljivali, voljeli, pa čak i rastajali. No, samo jedan par uspio je pobijediti sve izazove pred sobom - Violeta i Nikša Kekezović . Dvojac se upoznao prije nešto više od 16 godina, u trećoj sezoni reality showa Big Brother. I dok mnogi nisu vjerovali da će temperamentni Splićanin Keko održati riječ i čekati Violetu da izađe, to se dogodilo. Riječanka je zbog ljubavi promijenila adresu, a par se prije deset godina i vjenčao. Nogometni trener i vizažistica do danas su jedini par koji se upoznao u Big Brotheru i ostao zajedno.

Nikša i Violeta Kekezović

Danas su ponosni roditelji devetogodišnjeg sina Jakova te djevojčice Nikol, koju su dobili prije dvije godine, dan prije Violetinog 34. rođendana. Rođenju kćerkice prisustvovao je i otac, po kojem je malena dobila ime. Dijete su 2020. krstili u crkvi sv. Petra u Splitu te joj nadjenuli krsno ime Zorka, po Violetinoj pokojnoj baki.

Karizmatični nogometni trener Nikša ne krije da mu je sudjelovanje u popularnom realityju promijenilo život, a svojedobno je otkrio kako ne žali ni za čim. Big Brother mu je u život donio samo najljepše stvari - no i danas mu je žao što nije bio prisutan na porodu njihova sina Jakova. Tu je grešku ispravio kada je Violeta rađala kćer.

Violeta i Nikša Kekezović

"Mi smo vjernici, sad nije da ližemo oltare, nedjeljom na misu, djecu krstili, ali držimo do vjerskih običaja", rekao nam je Nikša. Oboje drže i do svojih karijera. Naime BB Violeta - kako je mnogi i dalje zovu - uspješna je vizažistica! "Moja stvarno velika ljubav, u tome iznimno uživam, radim, imam puno posla i to mi je super posao!"
Nikša već više od 15 godina trenira djecu u nogometnom klubu Adriatic, a trenirao je i nogometnog reprezentativca Nikolu Vlašića!

Ipak, za oboje slobodno možemo reći da im je najviše značio popularni reality show RTL-a Big Brother. "Da sam tako mlad, bih. Danas, sad da se otvori, ne vjerujem, sve sam dobio, ženu, obitelj, djecu! Naravno da bih se prijavila, ja sam tu upoznala i supruga, a i život mi se okrenuo u dobrom smjeru, to je pozitivno iskustvo. U ovim godinama ne, ali da mogu vratiti 14 godina - DA!'', složni su.