Play ponuda
Play ponuda
Projekt: Zeleno

Jelena Pajić priprema eko kviz i otkriva najveću problematiku - gdje odložiti tetrapak

U subotu u drugom izdanju 'Projekta: Zeleno' RTL-ova voditeljica i reporterka donosi priču iz jedne od hrvatskih Eko-škola te u savjetu tjedna daje odgovor na goruće pitanje o pravilnom odlaganju ambalaže mlijeka, jogurta i sokova.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 25.9.2021. u 14:00
Play ponuda

Glavno lice 'Projekta: Zeleno' Jelena Pajić u novim zelenim minutama u subotnjem izdanju informativne emisije 'RTL Danas' donosi nove zanimljive teme i savjete koje svatko od nas može iskoristiti u svojoj svakodnevici. A s obzirom na to da se neke od najboljih navika stječu upravo tijekom djetinjstva i razvoja, bitno je buduće naraštaje informirati o važnosti očuvanja prirode i života na Zemlji. Zato je Jelena odlučila pripremiti mali eko kviz, posjetiti jednu osnovnu školu i provjeriti koliko mlađe generacije znaju o 'zelenim' temama.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Posjetili smo četvrti razred OŠ Bregana, jednu od Eko-škola u Hrvatskoj, te s njima napravili mali kviz o ekologiji. Razgovarali smo o recikliranju, odvajanju otpada, mikroplastici te o potrošnji i očuvanju vode. Iznenadili su nas odgovorima, a mi smo ih još više zainteresirali o temi ekologije“, otkriva Pajić koja će uz to dati odgovor i na vječitu dilemu: gdje odložiti tetrapak ambalažu - u plastiku ili papir?

Zbog toga ne propustite nove zanimljive i edukativne minute 'Projekta: Zeleno' u subotu u sklopu emisije 'RTL Danas' od 18.30 sati na RTL-u!

Što je 'Projekt: Zeleno'?

Zaštita okoliša i očuvanje prirode nikad nije bilo od veće važnosti pa je zbog toga bitno da kompanije u svoje poslovanje integriraju brigu za okolinu i društvo. Kao odgovor na povećano zanimanje o planetu, RTL Hrvatska pokrenula je društveno odgovoran program pod nazivom 'Projekt: Zeleno'.

Projekt će djelovati na različitim platformama, a cilj projekta je educirati javnost o važnosti očuvanja života na Zemlji te svim gledateljima i čitateljima ponuditi rješenja, savjete i prijedloge kako svaki pojedinac može pomoći planeti i biti dio ovog zelenog pokreta.

Image

RTL Danas

informativna emisija
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - nedjelja u 19 sati
Voditelj
Damira Gregoret, Adrian De Vrgna, Tomislav Jelinčić, Ana Brdarić-Boljat
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SERIJU GLEDAJTE NA PLAYU

Biokovo u pozadini, Pag kao kulisa: Ova nagrađivana britanska serija snimana je u Hrvatskoj, ljepota ostavlja bez daha

Play ponuda

Više s weba