Novosti

Jennifer je upoznala Angelinu netom prije snimanja filma koji joj je uništio život, a ono što joj je tada...

Iako se i prije događalo da se glumci zaljube na setu i varaju svoje partnere, ovdje je bila riječ o holivudskom trokutu A-liste, što se neće tako lako zaboraviti.

RTL.hr
15.11.2020 09:30

Afera Angeline Jolie i Brada Pitta bila je jedna od najvećih u Hollywoodu.

Iako se i prije događalo da se glumci zaljube nasetu i varaju svoje partnere, ovdje je bila riječo holivudskom trokutu A-liste, što se neće tako lako zaboraviti.

U tom su trokutubili Angelina Jolie, Jennifer Aniston i Brad Pitt, koji je u vrijeme snimanja filma s Angelinom bio u braku s Jennifer, koja je već tada bila holivudska miljenica zahvaljujući hit-seriji "Prijatelji" .

Brad Pitt i Jennifer Aniston

(FOTO: www.profimedia.hr)

Između slavne Brangeline zaiskrilo je u ljeto 2004. godine na setu filma "Gospodin i gospođa Smith" , a kako jeprelijepa glumica sama priznala kasnije, jedva je čekala doći na set kako bi bila pokraj Brada, koji je tada biou sretnom braku s Jennifer. No onda se pojavila fatalna Angelina.

Brad i Angelina tvrdili su kako se među njima ništa nije dogodilo dok se on nije razveo od Jennifer, a postupak je pokrenut u siječnju 2005. godine. Obožavatelji "it" para osudili su Angelinu nazivajući je "razaračicom brakova i domova", no s vremenom su se priče stišale.

Angelina i Brad dobili su troje biološke djece tijekom 12 zajedničkih godina te su posvojili još dvoje, a prije nego što su se zaljubili, Angelina je već imala sina Maddoxa, kojeg je posvojila u Kambodži. Dvije godine nakon tajnog i jednostavnog vjenčanja u jednom francuskom dvorcupar se odlučio razvesti, a bio je to jedan od ne tako lijepih i mirnih razvoda u kojem su optužbe za psihičko i fizičko maltretiranje te ovisnost o alkoholu pljuštale sa svih strana.

Zanimljivo, Jennifer i Brad su tijekom godina uspostavili prijateljski odnos, a jeste li se ikada pitali jesu li se bivše suparnice ikada srele i razgovarale?

Jennifer je to otkrila u jednom intervjuu iz 2006. godine -"suparnice" su se tada kratko srele na jednom parkiralištu netom prije početka snimanja filma koji je promijenio njihove život, a kod kritičara nije prošao nimalo dobro.

Brad Pitt i Angelina Jolie

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Prišla sam joj i predstavila se. Rekla sam da je Brad jako uzbuđen što će raditi s njom i da se nadam da će se dobro zabaviti", ispričala je Jennifer za Vanity Fair ne znajući još koliko će se super njezin suprug tada zabaviti.

Godinu dana kasnije isto je pitanje postavljeno Angelini. "Pitali ste me jesam li ikad upoznala Jennifer i rekla sam da nisam. Upoznala sam je, ali to nije bilo pravo upoznavanje. Prošle smo jedna pokraj druge, kratko se pozdravile i rukovale", rekla je tada te poručila kako bi odluka o njihovu upoznavanju trebala biti na Jennifer.

To se, naravno, nikad nije dogodilo.