Novosti

Jenny McCarthy se na crvenom tepihu Grammyja pojavila s modrom kosom

Glumac i pjevač Donnie Wahlberg bio je vidno oduševljen novim izgledom svoje lijepe supruge.

Press
29.01.2018 17:19

Sinoć je u New Yorku održana 60. dodjela nagrada Grammy povodom koje su crvenim tepihom prodefilirale mnoge zvijezde. Neke suopravdale status modne ikone.

Jenny McCarthy , koja u seriji Dva i pol muškarca" glumi zanosnu Courtney , godinama je bila platinasta plavuša, a sinoć je na crveni tepih prestižne glazbene nagrade izašla s modrom boje kose.

Novu boju kose odlično je stilski uskladila s dugom crnom haljinom s decentnim dekolteom, dijamantnom narukvicom, prozirnim rukavicama i sunčanim naočalama.

"Volim promjene. Malo mi je dosadila platinasta", rekla je 45-godišnja zvijezda za People , dodajući kako ju je za ovakav izgled inspirirao njezin najnoviji poslovni pothvat. "Promoviram svoju novu vrstu votke s borovnicom."

A njezin muž, popularni glazbenik i glumac Donnie Wahlberg , koji je vodio svečanu dodjelu nagrada Grammy je izjavio : "Ona je poput djevojke iz filma 'Willy Wonka i tvornica čokolade'".

Jenny McCarthy gledajte u seriji "Dva i pol muškarca" od ponedjeljka do petka u 22:20 na RTL2,

a supruga jojDonnieja Wahlberga ne propustite gledati useriji ''Blue Bloods'' od ponedjeljka do četvrtka u 23:45 na RTL-u.