Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
O VELIKOM KINO HITU

Jessica Chastain: 'U jednom trenu osjećala sam se moćno, ali i slabo!"

Životna priča kraljice pokera prošle godine u prosincu prikazana je u kinima diljem svijeta.

Image
Foto: Variety
Press/ 21.5.2018. u 12:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Priča o životu Molly Bloom poharala je svijet. Film "Velika igra" stekao je u samo nekoliko mjeseci zaradu od čak 54 milijuna dolara. Ujedno, film je redateljski debi poznatog scenarista i dramaturga Aarona Sorkina, dobitnika Oscara i pet Emmyja. Nastao je prema knjizi koju je napisala sama Molly Bloom dok je čekala presudu za sva kriminalna djela koja je učinila. Simpatična glumica Jessica Chastain dobila je priliku utjeloviti lik slavne kraljice pokera, a nedavno je otkrila kako joj je bilo na snimanju te što je sve naučila kroz ovaj biografski film.

"Kad sam počela istraživati tko je Molly Bloom, mislila sam da se radi o ženi koja je željna 15 minuta pažnje. Međutim, onda sam ju upoznala i shvatila sam da sam upala u zamku medija. Oni su ju predstavili na posve drugačiji način. Puno sam vremena s njom provela kako bi je mogla što bolje predstaviti", otkrila je Jessica.

Također, dodala je kako je za vrijeme snimanja osjetila svu moć kockarskog života. 

"Bila sam lijepo odjevena, imala sam na sebi skupocjene stvari. Osjećala sam se jako važno i moćno tada, a u drugu jako slabo jer nisam mogla sjesti zbog preuske odjeće. Tada sam shvatila kako je zaista položaj žena u našem društvu jako loš, to jest društvo ih vrednuje po izgledu. Nije bitno što kažu, već kako su obučene i jesu li nasmiješene", izjavila je glumica. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Horor film "Mama" s Jessicom Chastain pogledajte ovaj petak iza ponoći na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV CVATE

Josipa iz 'Gospodina Savršenog' zbog ljubavi se preselila u Zagreb: 'Tek smo počeli živjeti zajedno, a razgovarali smo i o svadbi'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba