Novosti

Jeste li znali da su nekoć postojali svitodomci, grifoni i samopiri?!

Pogledajte prekrasnu animiranu priču 'Ups! Noa je otišao...' sinkroniziranu na hrvatski

RTL.TV
27.10.2019 10:04

Niste čuli za svitodomce, grifone i samopire? Vjerojatno,jer te životinje nisu stigle na Noinu arku za vrijeme velike poplave! U pustolovini biblijskih razmjerapouku o zajedništvu i prijateljstvu nije teško iščitati. Iako potpuno očekivana, ta poruka ne gura se u prvi plan većfilmvrvi dobrimšalama i gegovima, akcijskim scenama, duhovitim dijalogom, referencama iz pop-kulture - sve što animaciju čini pravim užitkom i izvrsnom zabavom.


Mislite da znate kakav je kraj?

Neočekivani kraj, koji će malo tko od gledatelja moći predvidjeti, čini ovu europsku animaciju još boljom i zaslužuje dodatnu pohvalu te preporuku za gledanje.

Stiže velika poplava pa Noa sagradi arku u koju će stati sve životinje i tako se spasiti od bujice vode koja će potopiti čitav svijet. Od najmanje do najveće, razne vrste životinja svoje su mjesto našle na arci spasa. No ipak, nisu se svi ukrcali. Svitodomac Dado i njegov sin Fric uz pomoć grifonki Vande i njezine kćeri Lole, čini se, bit će spašeni, no arka se otisne, a Lola i Fric nisu na njoj! Zakasnivši na brod, oni krenu u avanturu u kojoj susreću druge životinje koje se pokušavaju spasiti te u najvećoj avanturi svog života na kraju shvate nešto jako važno.